ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Ρόμπερτ Ντε Νίρο: Θα πρωταγωνιστεί στο νέο πολιτικό θρίλερ του Netflix

Το τηλεοπτικό του ντεμπούτο σε μίνι σειρά

Ρόμπερτ Ντε Νίρο: Θα πρωταγωνιστεί στο νέο πολιτικό θρίλερ του Netflix

Όλα δείχνουν πως ο σταρ της μεγάλης οθόνης Ρόμπερτ Ντε Νίρο ετοιμάζεται να κάνει το τηλεοπτικό του ντεμπούτο.

Ο 79χρονος ηθοποιός επανέρχεται λίγα χρόνια μετά το «Irishman» του Μάρτιν Σκορσέζε, αυτή τη φορά για χάρη μιας νέας τηλεοπτικής σειράς.

Σύμφωνα με ξένα δημοσιεύματα ο βραβευμένος με Όσκαρ Ρόμπερτ Ντε Νίρο θα πρωταγωνιστήσει στη μίνι σειρά «Zero Day». Πρόκειται για ένα πολιτικό θρίλερ σε σενάριο των Έρικ Νιούμαν και Νόα Όπενχαϊμ.

Πηγές αναφέρουν ότι στο νέο θρίλερ ο Ρόμπερτ Ντε Νίρο θα υποδυθεί έναν πρώην Πρόεδρο των ΗΠΑ, χωρίς ωστόσο να αποκαλύπτουν ποιος θα είναι αυτός. Μέχρι στιγμής, οι λεπτομέρειες για το σενάριο φυλάσσονται ως επτασφράγιστο μυστικό.

Τέλος, ο Ρόμπερτ Ντε Νίρο εκτός από πρωταγωνιστής θα έχει και ρόλο εκτελεστικού παραγωγού.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Aξίζει να σημειωθεί ότι αυτός θα είναι ο πρώτος πρωταγωνιστικός ρόλος του Ρόμπερτ Ντε Νίρο σε τηλεοπτική σειρά.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.