ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Στο νοσοκομείο μεταφέρθηκε εσπευσμένα η Ελένη Βιτάλη – Διέκοψε συναυλία της στη Ρόδο

Η ανακοίνωση της διοργανώτριας εταιρίας για το έκτακτο περιστατικό

Στο νοσοκομείο μεταφέρθηκε εσπευσμένα η Ελένη Βιτάλη – Διέκοψε συναυλία της στη Ρόδο

Στο νοσοκομείο μεταφέρθηκε εκτάκτως χθες το βράδυ η Ελένη Βιτάλη.

Ειδικότερα, η σπουδαία ερμηνεύτρια αναγκάστηκε να διακόψει τη συναυλία της στο νησί των Ιπποτών, καθώς αισθάνθηκε έντονους πόνους στη μέση.

Η ανακοίνωση της διοργανώτριας εταιρίας για το έκτακτο περιστατικό με την υγεία της τραγουδίστριας

Η εταιρία διοργάνωσης της συναυλίας εξέδωσε τη σχετική ανακοίνωση για την Ελένη Βιτάλη.

«Δυστυχώς δεν είναι τα πάντα προβλεπόμενα. Ο ανθρώπινος παράγοντας πάντα υπάρχει.

Η κυρία Βιτάλη ενώ βρισκόταν επί σκηνής ένιωσε μια ξαφνική αδιαθεσία. Με έντονους πόνους στην μέση ένιωσε πως θα σωριαζόταν επί σκηνής. Προτίμησε να αποχωρήσει, παρά να συμβεί κάτι τέτοιο. Πριν την συναυλία ήταν μια χαρά. Μας είπε ότι 40 χρονιά, είναι η πρώτη φορά που της συνέβη κάτι τέτοιο. Άλλωστε και για μας αυτή ήταν η τρίτη φορά που συνεργαστήκαμε με την κυρία Βιτάλη και όλα ήταν άψογα πάντα.

Η Ελένη Βιτάλη βρίσκεται αυτό το διάστημα σε κύκλο συναυλιών που δίνει ανά την Ελλάδα και μάλιστα αύριο Τετάρτη 27 Ιουλίου είναι προγραμματισμένη η συναυλία της στο Faliro Summer Theater.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Μέχρι στιγμής, δεν υπάρχει ανακοίνωση αν θα πραγματοποιηθεί ή αναβληθεί η αυριανή εκδήλωση της αγαπημένης ερμηνεύτριας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.