ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Γιατί «μπούκαρε» στην παράσταση του Χ.Ζαραλίκου η Σ.Σταμάτη – Οι σχέσεις της με τον Β.Μαρινάκη (βίντεο)

Γιατί «μπούκαρε» στην παράσταση του Χ.Ζαραλίκου η Σ.Σταμάτη – Οι σχέσεις της με τον Β.Μαρινάκη (βίντεο)

Απίστευτα πράγματα έλαβαν χώρα στην παράσταση του Χριστόφορου Ζαραλίκου, καθώς η παρουσιάστρια Σάσα Σταμάτη έφτασε στο σημείο μέχρι και να την διακόψει, λόγω της φιλίας της με τον Βαγγέλη Μαρινάκη.

Η τηλεπαρουσιάστρια, όρμησε στη σκηνή με τη συνοδεία μπράβων, όπως κατήγγειλε ο γνωστός stand up κωμικός, και επέβαλε προσωρινά τη διακοπή της παράστασης αφήνοντας ενεούς τους θεατές.

Η τηλεπαρουσιάστρια, φέρεται να ενοχλήθηκε από χιουμοριστικές αναφορές στον Βαγγέλη Μαρινάκη που είχε συμπεριλάβει ο γνωστός stand up κωμικός στην παράσταση «1821-2021, Διακόσια Χρόνια Δανεικά» στο θέατρο «Καρέζη».

Η Σάσα Σταμάτη, που είναι από την Μάνδρα, δεν κρύβει τη φιλία της με τον Βαγγέλη Μαρινάκη, τον οποίο, μάλιστα, είχε συνοδεύσει στην «περιοδεία» του στους πλημμυροπαθείς το 2017, μαζί και πάλι με τους απαραίτητους μπράβους.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Το ερώτημα που δεν έχει απαντηθεί είναι εάν η Σάσα Σταμάτη πήγε τυχαία στην παράσταση του Χριστόφορου Ζαραλίκου ή γνωρίζοντας ότι υπάρχουν σατιρικές αναφορές στον Βαγγέλη Μαρινάκη επέλεξε να την παρακολουθήσει και να προκαλέσει επεισόδιο με τη συμμετοχή των συνοδών της, κατά την καταγγελία με τη συμμετοχή μπράβων.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.