ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Ο ερευνητής Γιώργος Τσούκαλης τίμησε την Κατερίνα Πλουμιδάκη στην παρουσίαση του νέου της μυθιστορήματος 

Το τρίτο μυθιστόρημα της Κ.Πλουμιδάκη, έχει τίτλο «Ο Δανεικός Χρόνος»

Ο ερευνητής Γιώργος Τσούκαλης τίμησε την Κατερίνα Πλουμιδάκη στην παρουσίαση του νέου της μυθιστορήματος 

Στις 7 Ιουνίου 2023 η συγγραφέας Κατερίνα Πλουμιδάκη παρουσίασε το τρίτο της μυθιστόρημα «Ο Δανεικός Χρόνος» στο Ελληνικό Ίδρυμα Πολιτισμού στο Παλαιό Ψυχικό.

Το νέο βιβλίο της Κατερίνας Πλουμιδάκη, που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Λιβάνη, βασίζεται σε μια αληθινή δική της ιστορία και στον δανεικό χρόνο που ζει από τότε.

Απλά όταν έγραφε το βιβλίο δεν ήξερε ότι τον πραγματικό δανεικό χρόνο θα τον ζήσει τώρα. Και τον ζει τα τελευταία δύο χρόνια όπως δήλωσε η ίδια.

Ο Γιώργος Τσούκαλης τίμησε την Κατερίνα Πλουμιδάκη για το βιβλίο εκπροσωπώντας τον πρόεδρο της Ουνέσκο Πειραιώς και νήσων και του international Action art του Ιωάννη Μαρωνίτη.

Η συγγραφέας τιμήθηκε με ειδική πλακέτα και με το χρυσό μετάλλιο του international Action art τα οποία της παρέδωσε ο γνωστός ιδιωτικός ερευνητής και συγγραφέας Γιώργος Τσούκαλης.

Στη λαμπρή εκδήλωση έδωσαν το παρόν πολλοί επώνυμοι και επίσημοι φίλοι της Κατερίνας Πλουμιδακη.

Χαιρετισμό απηύθυναν οι Νίκος Κούκης, Πρόεδρος του Ε.Ι.Π., Ζωή Ράπτη, Σάκη Κυπραίου, Μάρα Καρέτσος

Ομιλητές ήταν οι: Ντόρα Μπακογιάννη, Θανάσης Πλεύρης, Παναγιώτης Μπεχράκης, Ειρήνη Νταϊφά και Δρ Αγγελική Μαργαρίτη-Andrews, Αγγελική Μαργαρίτη Andrews-Παναγιώτης Μπεχράκης-Κατερίνα Πλουμιδάκη-Γιώργος Λιάγκας-Ελένη Κουρη Δάβου-Ειρήνη Νταϊφά-Θάνος Πλεύρης.

Την παρουσίαση συντόνισε ο δημοσιογράφος Γιώργος Λιάγκας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.