ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Χόλιγουντ: Τραγικό τέλος για τη διάσημη ηθοποιό Μέρι Μάρα – Πνίγηκε σε ποτάμι (φώτο)

Τα αίτια του θανάτου της ερευνώνται

Χόλιγουντ: Τραγικό τέλος για τη διάσημη ηθοποιό Μέρι Μάρα – Πνίγηκε σε ποτάμι (φώτο)

Τραγικό τέλος βρήκε η 61χρονη ηθοποιός του Χόλιγουντ Μέρι Μάρα, σύμφωνα με τα όσα δήλωσε ο μάνατζερ της.

Η 61χρονη, που είχε συμμετάσχει σε σειρές όπως η «Εντατική», το «Νόμος και Τάξη», το «Ρέι Ντόνοβαν» και το Dexter, πνίγηκε πριν λίγες μέρες σε ποτάμι.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά το άψυχο σώμα της εντοπίστηκε το πρωί της Κυριακής στο ποτάμι St. Λόρενς στο ακρωτήριο Βίνσεντ της Νέας Υόρκης,

Τα αίτια του θανάτου της ερευνώνται, ωστόσο προανάκριση δείχνει ότι το θύμα πνίγηκε ενώ κολυμπούσε, καθώς δεν προκύπτει από τα μέχρι τώρα στοιχεία δεν προκύπτει εγκληματική ενέργεια.

Σύμφωνα με δήλωση του κουνιάδου της, η Μέρι Μάρα, έμενε στο εξοχικό της αδερφής της Μάρθα όταν συνέβη το μοιραίο.

Ο μάνατζερ της Μάρα, Κρεγκ Ντόρφμαν, επιβεβαίωσε τον θάνατό της στο Variety. «Η Μέρι Μάρα ήταν μια από τις καλύτερες ηθοποιούς που γνώρισα ποτέ», έγραψε ο Ντόρφμαν. «Ακόμα θυμάμαι ότι την είδα στη σκηνή το 1992 στο «Mad Forest» στα ανοιχτά του Μπρόντγουεϊ. Ήταν ηλεκτρική, αστεία και αληθινή. Όλοι την αγαπούσαν. Θα μας λείψει».

Γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Νέα Υόρκη. Έκανε σπουδές στο Κρατικό Πανεπιστήμιο του Σαν Φρανσίσκο και στο Γέιλ. Ξεκίνησε την κινηματογραφική και τηλεοπτική της καριέρα το 1989 με την τηλεοπτική ταινία «The Preppie Murder» και συνολικά εμφανίστηκε σε πάνω από 80 ταινίες και τηλεοπτικές σειρές.

Το κινηματογραφικό της ντεμπούτο ήταν το 1992 με το «Love Potion No. 9». Την ίδια χρονιά η ηθοποιός εμφανίστηκε ως κινηματογραφική κόρη του Μπίλι Κρίσταλ στο «Μr Saturday Night».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.