ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Με «αέρα» νικητή ο Ρ.Τ Ερντογάν μετά την «σφαλιάρα» στις ΗΠΑ: «Τώρα θα είναι πιο προσεκτικοί στις δηλώσεις τους»

Με «αέρα» νικητή ο Ρ.Τ Ερντογάν μετά την «σφαλιάρα» στις ΗΠΑ: «Τώρα θα είναι πιο προσεκτικοί στις δηλώσεις τους»

Με αέρα νικητή εμφανίστηκε ο Τούρκος πρόεδρος Ρ.Τ.Ερντογάν μετά τη δήλωση «μεταμέλειας» από τους πρέσβεις των δέκα χωρών που είχαν «απαιτήσει» την απελευθέρωση του Οσμάν Καβαλά του ανθρώπου του Τ.Σόρος στη Τουρκία.

Και η αίσθηση του θριαμβευτή αφορά κυρίως την δήλωση του πρέσβη των ΗΠΑ ο οποίος υποχρεώθηκε να ζητήσει συγγνώμη για την απόπειρα παρέμβασης στο εσωτερικό της Τουρκία.

Οι Ηνωμένες Πολιτείες και άλλες ενδιαφερόμενες χώρες εξέδωσαν πανομοιότυπες ανακοινώσεις λέγοντας ότι «σέβονται τη σύμβαση του ΟΗΕ που απαιτούσε από τους διπλωμάτες να μην αναμειγνύονται στις εσωτερικές υποθέσεις της χώρας που τους φιλοξενεί και λυπούνται γιατί συνέβη αυτό».

Ο Τούρκος Πρόεδρος είπε ότι η νέα δήλωση «δείχνει ότι έχουν κάνει ένα βήμα πίσω από τη συκοφαντία εναντίον της χώρας μας» και πρόσθεσε με θράσος: «Θα είναι πιο προσεκτικοί τώρα».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο Ταγίπ Ερντογάν εκμεταλλεύτηκε το γεγονός ότι μετά τις απειλές του κατά δέκα Πρέσβεων, αρκετές χώρες έκαναν όπισθεν ολοταχώς στην κριτική τους στην Τουρκία για τη μη απελευθέρωση του Οσμάν Καβαλά, του επικεφαλής της Open Society του Τ.Σόρος.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.