Ούτε η τρίτη δόση δίνει τελικά την «ελευθερία»

«Τζούφια» αποδεικνύεται και η αναμνηστική δόση του εμβολίου: Ο δημοσιογράφος Γιώργος Ευγενίδης, όπως ο ίδιος αποκάλυψε, νόσησε με κορωνοϊό. (για την ακρίβεια, όπως διευκρινίζει σε tweet του, είχε εμβολιαστεί με το μονοδοσικό J&J, το οποίος όμως θεωρείται πλήρης εμβολιασμός και τώρα με αναμνηστική δόση) και παρ’όλα αυτά, νόσησε.

Ο ίδιος ενημέρωσε μέσω social media ότι βρέθηκε θετικός στον Covid-19, αλλά με συμπτώματα κρυώματος. Βεβαίως για τους περισσότερους ανθρώπους που βρίσκονται στην ηλικία του τα συμπτώματα του κορωνοϊού δεν διαφέρουν αρκετά από αυτά του κρυολογήματος, ακόμα και εάν είναι ανεμβολίαστοι.

Nα σημειώσουμε ότι ο Γ.Ευγενίδης έκανε πριν από λίγες ημέρες την «αναμνηστική» δόση.

«Μετά από δυο χρόνια σχεδόν που μεταδίδουμε ειδήσεις για τον COVID, ήρθε η ώρα με επισκεφθεί κι εμένα. Μερικά συμπτώματα κρυολογήματος με έκαναν να συστηματοποιήσω τα τεστ που κάνω μέσα στην εβδομάδα και σήμερα το πρωί μου βγήκαν θετικά.

Ευτυχώς έχω κάνει και την booster δόση του εμβολίου και είμαι αισιόδοξος ότι το επόμενο δεκαήμερο θα είναι απλά μια ευκαιρία χαλάρωσης-όσο και αν δουλεύω και από το σπίτι. Εμβολιαστείτε άμεσα, όχι για να ξεπερνάτε τις απαγορεύσεις, αλλά για να είναι ο κορωνοϊός ένα παρατεταμένο κρυολόγημα» έγραψε ο Γιώργος Ευγενίδης.

Η περίπτωσή του είναι μία από τις πολλές, όπου έχουν νοσήσει μετά την τρίτη δόση. Και το ερώτημα είναι: Κάνουν πειράματα με τους ανθρώπους;

Βέβαια, όταν το pronews.gr ανέδειξε το θέμα ο ίδιος άρχισε να μιλάει για «σπέκουλα» από «αντιεμβολιαστικά σάιτ» για να λάβει μια πρώτη απάντηση από τον εκδότη του pronews.gr Τάσο Γκουριώτη:

https://twitter.com/g_evgenidis/status/1461678962829148169?s=12


Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!