Ο τραγουδιστής, Γρηγόρης Πετράκος, με ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αναφέρεται στην απόφαση της Αυστραλίας να απελάσει τον Νόβακ Τζόκοβιτς από τη χώρα.

Η ανάρτησή του

«Η δικτατορία της Αυστραλίας ακύρωσε για δεύτερη φορά τη Visa του πρωταθλητή N. Djokovic, τσαλαπατώντας εκτός από τα ανθρώπινα δικαιώματα και την απόφαση του δικαστηρίου που τον είχε δικαιώσει.

Τον διώχνουν όχι επειδή αποτελεί κίνδυνο.

Αλλά επειδή δεν υπάκουσε!

Την υπακοή θέλουν…

Γραμμένη έχουν την υγεία μας..

Οποιοσδήποτε νοήμων άνθρωπος καταλαβαίνει πως ένας υγιέστατος πρωταθλητής, που έχει περάσει την ίωση αυτή, έχει κάνει και καμιά δεκαριά τεστ όσο είναι down under, δεν έρχεται σε επαφή με κόσμο μιας και το πρόγραμμα του είναι αυστηρά ξενοδοχειο/προπόνηση/αγώνας/ξενοδοχείο και τηρεί όλα τα γελοία πρωτόκολλα (μάσκες, αποστάσεις, αγκωνάκια κλπ)

ΔΕΝ ΑΠΟΤΕΛΕΊ ΚΊΝΔΥΝΟ ΓΙΑ ΚΑΝΈΝΑΝ.

Όσοι κρετίνοι φέρνουν το τραγικό επιχείρημα “ναι αλλά έτσι είναι εκεί ο νόμος και πρέπει να τον σεβαστούν όλοι”…. να το ξανασκεφτούν.

Από πότε σεβόμαστε απάνθρωπους και αντιδημοκρατικούς “νόμους” δικτατοριών;;;

Αν είναι έτσι να σεβόμαστε και τους νόμους του Ισλάμ που λιθοβολούν τις γυναίκες αν κοιτάξουν άντρα ή φανεί ο ποδόγυρος.

Αν είναι έτσι να σεβόμαστε και τους νόμους της Βόρειας Κορέας που εξαφανίζει ανθρώπους αν δε συμφωνούν με την “Κυβέρνηση”.

Αν είναι έτσι να σεβόμαστε και τους νόμους της Κίνας που βαθμολογεί τους πολίτες με point system.

Αν είναι έτσι να σεβόμαστε και τους νόμους της Νέας Ζηλανδίας που κλείνει σε στρατόπεδα συγκέντρωσης τους ανεμβολίαστους θετικούς στον κορονοϊό.

ΌΧΙ

Κανένας σεβασμός στους νόμους του κάθε δικτάτορα. Καμία συναίνεση στην αφαίρεση των κεκτημένων ανθρωπίνων δικαιωμάτων.

Καμία ανοχή σε Ολοκληρωτικές κυβερνήσεις που καταστρατηγούν ακόμα και τη Δικαιοσύνη.

Είπε ο Σωκράτης στους δικαστές του :

“Μπορείτε να με σκοτώσετε αλλά δε μπορείτε να με βλάψετε”

Απελάσατε τον N. Djokovic και νομίζετε ότι τον νικήσατε; Νομίζετε ότι έτσι κάμψατε το ηθικό εκατομμυρίων ελεύθερων ανθρώπων που ενέπνευσε με το θάρρος και την αξιοπρέπεια του;

Κάνετε λάθος!

Τον κάνατε σύμβολο μιας ολόκληρης γενιάς.

Παραβήκατε για πολλοστή φορά το Νόμο.

Όχι τον δικό σας τον καταχρηστικό.

Τον Θείο Νόμο. Τον Συμπαντικό.

Έτσι όμως έρχεται η πτώση κάθε Αυτοκρατορίας. Όταν από τη μέθη της εξουσίας έρθει η αλαζονεία, η καταπάτηση του Δικαίου και η παράβαση του Νόμου».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!