Τεχνολογία 13:16
Ο Αριστείδης Φωκάς απουσίαζε από την ψηφοφορία στην Ολομέλεια της Βουλής, προκαλώντας τη διακοπή της. Δείτε πως δικαιολόγησε την απουσία του.
Αίσθηση προκάλεσε η τοποθέτηση του Αριστείδη Φωκά από την απουσία του οποίου χθες ξεκίνησε το όλο θέμα.
Ο κ.Φωκας είπε τα εξής αμίμητα: «ήμουν χθες στο καφενείο, ήπια μια γκαζόζα και μετά πήγα στην τουαλέτα. Ηταν ανεπίτρεπτο η διαδικασία να σταματήσει και να πάμε σε ονομαστική. Αυτό που έγινε χθες είναι για γέλια. Πείτε μου σε ποιο άρθρο του κανονισμού της Βουλής υπάρχει αυτό που έγινε χθες».
Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.
Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com
Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.