ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Ζουράρις κατά Μητσοτάκη: «Ούτε υποπόδιο των ποδών μου αυτός ο ασχετίλας!» (βίντεο)

«Δεν μπορεί να συγκριθεί το έργο μου με αυτό του Μητσοτάκη» ανέφερε ο βουλευτής των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, Κώστας Ζουράρις, στην ομιλία του στην Ολομέλεια της Βουλής για το πρωτόκολλο ένταξης της Βόρειας Μακεδονίας στο ΝΑΤΟ.

Όπως μάλιστα ανέφερε, θα κινηθεί δικαστικά κατά του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας, ο οποίος τον χαρακτήρισε «βουλευτή σε τιμή ευκαιρίας».

«Ούτε υποπόδιο των ποδών μου αυτός ο ασχετίλας» είπε ο Κώστας Ζουράρις για τον Κυριάκο Μητσοτάκη, ανακαλώντας μονάχα την τελευταία λέξη της φράσης του μετά τις αντιδράσεις που προκάλεσε.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Συνεχίζοντας… εντός θέματος, σημείωσε ότι «σιχαίνομαι το ΝΑΤΟ», το οποίο χαρακτήρισε «εγκληματική οργάνωση τύπου Κόζα Νόστρα» δικαιώνοντας μάλιστα και την παρέμβαση του ΚΚΕ. Κάλεσε μάλιστα τους βουλευτές του Κομμουνιστικού Κόμματος, να τον συμβουλέψουν «πως θα την βλάψω περισσότερο τη συμμαχία, ψηφίζοντας υπέρ ή κατά;».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.