Εδώ που φτάσαμε ή τα μπλόκα θα «σπάσουν» ή η κυβέρνηση…

Βίντεο: Παραλίγο πνιγμός λουόμενου – Πώς σώθηκε από τους ναυαγοσώστες

Τα χειρότερα γλίτωσε ένας άνδρας στην παραλία της Γεωργιούπολης στην Κρήτη το απόγευμα της Δευτέρας, αφού χρειάστηκε τη συνδρομή των ναυαγοσωστών της παραλίας για να ανασυρθεί εκτός θάλασσας.

Ο λουόμενος, παρά τα μεγάλα κύματα που υπάρχουν σήμερα στην παραλία, μπήκε στην θάλασσα, με αποτέλεσμα να μην μπορεί να βγει και να καλέσει για βοήθεια. Δύο ναυαγοσώστες έσπευσαν και βούτηξαν για να τον βοηθήσουν, καταφέρνοντας να τον επαναφέρουν σώο στην ακτή.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
defencenet.ru
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.