ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στην Ελλάδα ότι πιο μεγάλο είναι το έγκλημα, τόσο πιο μικρή είναι η τιμωρία - Τι, όχι;

Βίντεο: Πώς κάνει αναστροφή ένα όχημα 75 μέτρων; – Ταυτόχρονα κουβαλάει πτερύγιο ανεμογεννήτριας

Πώς κάνει αναστροφή ένα όχημα 75 μέτρων; Το θέαμα σίγουρα είναι εντυπωσιακό. Ιδιαίτερα όταν αυτό το όχημα μεταφέρει ένα πτερύγιο ανεμογεννήτριας.

Αυτές τις ημέρες είναι σε εξέλιξη η επιχείρηση μεταφοράς ανεμογεννητριών από το Λαύριο στη Θήβα, μέσω της Ολυμπίας οδού. Η επιχείρηση γίνεται τις νυχτερινές ώρες και στο πλαίσιο αυτής στις 4 τα ξημερώματα της Τρίτης έγινε με επιτυχία στα διόδια Ελευσίνας η αναστροφή των δύο πρώτων οχημάτων μεταφοράς πτερυγίων ανεμογεννήτριας, με μήκος 75 μ. το κάθε ένα! Η αναστροφή έγινε επειδή λόγω του ιδιαίτερα μεγάλου μήκους των οχημάτων δεν ήταν δυνατόν να στρίψουν δεξιά στον κόμβο Μεταμόρφωση της Αττικής Οδού, προς την εθνική οδό Αθηνών- Λαμίας.

Για να επιτευχθεί η αναστροφή, το προσωπικό της Ολυμπίας Οδού απέκλεισε τη δεξιά και μεσαία λωρίδα πριν από τα διόδια Ελευσίνας, αφαίρεσε τον διαχωριστή των διοδίων και για λίγα λεπτά- με τη συνδρομή της Τροχαίας- σταμάτησε η κυκλοφορία των οχημάτων στα δύο ρεύματα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Αυτή ήταν η πρώτη από τις συνολικά 7 διελεύσεις- 2 ή 3 οχημάτων κάθε φορά- που προβλέπεται να ολοκληρωθούν μέχρι τις 19 Δεκεμβρίου, για τη μεταφορά των πτερυγίων ανεμογεννητριών στο υπό κατασκευή Αιολικό Πάρκο στη θέση Κορομπίλι του Νομού Βοιωτίας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.