Εσωτερική Ασφάλεια 11:50
Μια γυναίκα στην Ισπανία «έσπασε» την καραντίνα που υπάρχει εξαιτίας του κορωνοϊού και αποφάσισε να ανεβεί… γuμνή πάνω σε περιπολικό.
Αξίζει να σημειωθεί πως αυτή είναι η δεύτερη σύλληψη της συγκεκριμένης γυναίκας, καθώς «έσπασε» εκ νέου την καραντίνα την Κυριακή.
Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, η γυναίκα φώναζε δυνατά και έβριζε την ώρα που στην Ισπανία βρίσκεται σε ισχύ η απαγόρευση κυκλοφορίας για την καταπολέμηση της πανδημίας του κορωνοϊού.
Τέλος, όπως αναφέρουν πηγές, κάθε μέρα, κατά μέσο όρο, η αστυνομία στη Μάλαγα λαμβάνει 100 καταγγελίες για άτομα που δεν τηρούν την καραντίνα.
Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.
Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com
Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.