ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Αυτός ο Βαρτζόπουλος (και «καραμανλικός» τρομάρα του) πόσα «κιλά» πολιτικά χαζός είναι;

Βίντεο: Δείτε τη στιγμή της φονικής έκρηξης στην Βηρυτό σε slow motion

Ένα νέο slow motion βίντεο από την έκρηξη που συγκλόνισε το λιμάνι της Βηρυτού ήρθε στη δημοσιότητα.

Το βίντεο υψηλής ανάλυσης, το οποίο έχει επιβραδυνθεί, προσφέρει την πιο ξεκάθαρη ματιά της έκρηξης στην πόλη του Λιβάνου. «Βίωσα αυτή την στιγμή. Δεν ξέρω εάν πήδηξα ή εάν το ωστικό κύμα με έσπρωξε και βρέθηκα στο πάτωμα» λέει ο Αγκοστόν Νεμέθ, που τράβηξε το βίντεο, στο News Flare. «Είδα σπασμένα γυαλιά και ανθρώπους να ουρλιάζουν. Κοίταξα γύρω μου και είδα αυτό το τεράστιο πορτοκαλί σύννεφο πάνω μου».

Ο 42χρονος θεραπευτής Νεμέθ, μόλις είχε ξεκινήσει μια συνεδρία την Τρίτη περίπου στις 6 το απόγευμα, όταν άκουσε έναν δυνατό ήχο και πήγε στην βεράντα του 13ου ορόφου για να δει τι συμβαίνει. Είδε τον καπνό να βγαίνει από το κτίριο του λιμανιού και κατέγραψε σε βίντεο από το κινητό του και στην συνέχεια μπήκε ξανά μέσα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τότε είδε την έκρηξη. «Παρατήρησα ότι γινόταν όλο και μεγαλύτερη, με τεράστιες φλόγες και ξαφνικά, η έκρηξη. Δεν ήξερα εάν το κτίριό μου θα κατέρρεε». Ο Νεμέθ γλύτωσε με μερικούς μόνο μώλωπες στον ώμο του, αλλά πολλοί άλλοι δεν ήταν τόσο τυχεροί. Τουλάχιστον 158 άνθρωποι έχασαν την ζωή τους από την έκρηξη και άλλοι 5.000 τραυματίστηκαν, σύμφωνα με τον υπουργό Υγείας του Λιβάνου.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.