Τον νέο ΚΟΚ θα τον πληρώσει ακριβά η κυβέρνηση. Ήδη δύο δημοσκοπήσεις είχαν κακά μαντάτα...

Pronews TV – Είναι αξιόπιστα τα μοριακά test; – «Είναι πιθανότερο να βγουν θετικά… το απόγευμα»

Μία περίεργη έρευνα, που δημιουργεί πολλά ερωτήματα σχετικά με την αξιοπιστία των μοριακών τεστ και εν συνεχεία των πραγματικών κρουσμάτων, σύμφωνα με την οποία είναι πιθανότερο να βγει θετικό το τεστ εάν γίνει το απόγευμα.

Συγκεκριμένα σύμφωνα με μια νέα αμερικανική επιστημονική έρευνα η ακρίβεια των μοριακών τεστ PCR για κορωνοϊό, με βάση τα ρινοφαρυγγικά δείγματα, πιθανώς διαφέρει ανάλογα με την ώρα της μέρας που αυτά γίνονται.

Δείτε το παραπάνω ρεπορτάζ του Pronews TV.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
defencenet.ru
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.