ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Τρομακτικό βίντεο: Η στιγμή όπου οδηγός NASCAR συγκρούεται και εκσφενδονίζεται στον αέρα

Στο παραπάνω βίντεο θα παρακολουθήσετε τη στιγμή όπου ο οδηγός NASCAR Τζόι Λογκάνο, είχε ένα φοβερό ατύχημα στην πίστα της Ταλαντέγκα στο πλαίσιο του πρωταθλήματος NASCAR, όμως ευτυχώς κατάφερε να γλυτώσει.

Το Ford Mustang του Λογκάνο, που αγωνίζεται με την ομάδα της Penske, στον πρώτο γύρο του αγώνα στο πλαίσιο του NASCAR Cup Series έκανε επαφή με το όχημα του οδηγού Ντένι Χάμλιν με αποτέλεσμα το αυτοκίνητο του Λογκάνο να εκτοξευτεί στον αέρα.

Το ευτύχημα ήταν πως κανένα άλλο όχημα δεν συγκρούστηκε με αυτό του Λογκάνο και ο οδηγός κατάφερε να απεγκλωβιστεί σώος και αβλαβής.

«Ήμουν τυχερός που δεν με χτύπησαν όσο ήμουν στον αέρα» ομολόγησε μετά ανακουφισμένος ο Αμερικανός οδηγός.

Με αφορμή και το ατύχημα του Λογκάνο, ο οδηγός τόνισε πως πρέπει να ληφθούν περισσότερα μέτρα για την ασφάλεια τους.

«Πρέπει να διορθώσουμε κάποια πράγματα γιατί κάποιος ήδη έχει χτυπήσει (σ.σ. Αναφέρεται στο ατύχημα που είχε πέρυσι στο Daytona 500 o Ράιαν Νιούμαν) και ακόμα τρέχουμε, οπότε δεν είναι και πολύ έξυπνο”

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.