ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χρειάζονται και στοιχεία για τη νοθεία. Όχι μόνο ενδείξεις...

Άλιμος: Ομαδική «κοπάνα» έκανε η εφορευτική επιτροπή – Οι πολίτες εξυπηρετήθηκαν μόνοι τους

Παρατράγουδα και σε εκλογικό κέντρο στα Χανιά

Άλιμος: Ομαδική «κοπάνα» έκανε η εφορευτική επιτροπή – Οι πολίτες εξυπηρετήθηκαν μόνοι τους

Μόνη της έμεινε η δικαστική αντιπρόσωπος σε εκλογικό κέντρο του Αλίμου, καθώς η εφορευτική επιτροπή αποφάσισε να μην εμφανιστεί.

Συγκεκριμένα, οι ψηφοφόροι πήραν τα ψηφοδέλτια ο καθένας για τον εαυτό του και στην συνέχεια άσκησαν το εκλογικό τους δικαίωμα και έριξαν μόνοι τους τον φάκελο, αφού τα μέλη της εφορευτικής επιτροπής είχαν κάνει….κοπάνα!

Οι εκλογές, βέβαια, διεξάγονται κανονικά στο εκλογικό τμήμα του Αλίμου, καθώς η δικαστική αντιπρόσωπος και ο ένας γραμματέας είναι εκεί. Η δικαστική αντιπρόσωπος και ο γραμματέας έκαναν τον έλεγχο της ταυτότητας και των στοιχείων όσων πήγαν να ψηφίσουν στο εκλογικό τμήμα του Αλίμου.

Οι εκλογές όμως ξεκίνησαν και στα Χανιά ξεκίνησαν με προβλήματα, αφού και εκεί σε ένα εκλογικό κέντρο έλειπαν όλα τα μέλη της εφορευτικής επιτροπής…

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η εφορευτική επιτροπή, ακόμα και δύο ώρες μετά την έναρξη της εκλογικής διαδικασίας παρέμενε άφαντη με αποτέλεσμα να επικρατήσει μεγάλη αναμπουμπούλα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.