Αποδοκίμασαν τον Κ.Μητσοτάκη εργαζόμενοι στον «Άγιο Σάββα»: «Ασφαλίτες του τραμπούκισαν το προσωπικό» (βίντεο)

Τον υποδέχθηκαν με πανό και συνθήματα

Αποδοκίμασαν τον Κ.Μητσοτάκη εργαζόμενοι στον «Άγιο Σάββα»: «Ασφαλίτες του τραμπούκισαν το προσωπικό» (βίντεο)

Τον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκο Μητσοτάκη αποδοκίμασαν εργαζόμενοι του νοσοκομείου «Άγιος Σάββας».

Με πανό και συνθήματα, οι εργαζόμενοι αποδοκίμασαν τον πρόεδρο της ΝΔ που πήγε να επισκεφθεί το αντικαρκινικό νοσοκομείο, στο πλαίσιο της προεκλογικής του περιοδείας, την ώρα που θρηνούμε τρεις νεκρούς μέσα σε λίγες ημέρες επειδή δεν υπήρχαν ασθενοφόρα.

Μάλιστα, οι εργαζόμενοι καταγγέλλουν ότι ο Μητσοτάκης πήγε στο νοσοκομείο «συνοδεία δεκάδων ασφαλιτών που τραμπούκισαν και απείλησαν το προσωπικό και προπηλάκισαν την πρόεδρο του σωματείου».

Όπως τονίζει ο Σύλλογος Εργαζομένων Νοσοκομείου: «Την ώρα που πεθαίνει κόσμος από την έλλειψη ασθενοφόρων, επειδή χρειάζεται να μετακινείται χιλιόμετρα για να βρουν Επείγοντα κι ένα γιατρό μετατρέπουν τα Δημόσια νοσοκομεία σε σκηνικό για προεκλογική φιέστα!» σημειώνουν οι εργαζόμενοι και τονίζουν:

«Ο Κυριάκος Μητσοτάκης είναι ανεπιθύμητος στον Άγιο Σάββα! Αυτό φωνάζαμε οι εργαζόμενοι του νοσοκομείου σήμερα στο προαύλιο. Είναι πρόκληση! Ο πρωθυπουργός που είναι υπεύθυνος για τους χιλιάδες νεκρούς της πανδημίας, τους νεκρούς στα Τέμπη και αυτούς που καθημερινά χάνονται σε εργατικά ατυχήματα ή γιατί δεν υπάρχουν γιατροί, ήρθε στον Άγιο Σάββα συνοδεία δεκάδων ασφαλιτών που τραμπούκισαν και απείλησαν το προσωπικό και προπηλάκισαν την πρόεδρο του σωματείου!

Παλεύουμε και διεκδικούμε για προσλήψεις, μονιμοποίησεις και χρηματοδότηση των δημόσιων νοσοκομείων! Ενάντια στην διάλυση, την απαξίωση και την Ιδιωτικοποίηση. Δωρεάν υγεία για όλους».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.