ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Η Ευρώπη θέλει Κυριάκο και Ούρσουλα» ανέκραξε ο Σχοινάς! - Και «Pfizer»;

Θα είναι στις εκλογές η «Πλεύση Ελευθερίας» – Εγκρίθηκε η συμμετοχή της – Αποκλείστηκαν μόνο οι «Έλληνες Χριστιανοδημοκράτες» (upd 2)

Η Ζωή Κωνσταντοπούλου έδωσε νομικό αγώνα και τον κέρδισε - Ο Νίκος Νικολόπουλος και οι Έλληνες Χριστιανοδημοκράτες παραμένουν αποκλεισμένοι

Θα είναι στις εκλογές η «Πλεύση Ελευθερίας» – Εγκρίθηκε η συμμετοχή της – Αποκλείστηκαν μόνο οι «Έλληνες Χριστιανοδημοκράτες» (upd 2)

(Aνανέωση – Αρχικό δημοσίευμα 15.31): Οι «Έλληνες Χριστιανοδημοκράτες» του Νίκου Νικολόπουλου φαίνεται ότι θα είναι το μόνο από τα δύο κόμματα που αποκλείονταν, καθώς «Πλεύση Ελευθερίας» της Ζωής Κωνσταντοπούλου, ανέστρεψε τον αποκλεισμό της και εγκρίθηκε από τις ενστάσεις που έκανε η συμμετοχή στις εκλογές της 21ης Μαΐου

Και δημιουργούνται πλέον ερωτήματα, όχι για την διαδικασία (δεν πιστεύουμε ότι είχαν «στοχοποιηθεί» από τους υπολογιστές του ΥΠΕΣ η οι Έλληνες Χριστιανοδημοκράτες μεταξύ συνολικά 48 κομμάτων), αλλά η σοβαρότητα με την οποία, αντιμετωπίζουν τις εκλογές ορισμένα μικρά κόμματα.

Έτσι οι Έλληνες Χριστιανοδημοκράτες δεν χρειάστηκε καν να κριθούν από το Α1 Τμήμα του Αρείου Πάγου σε ότι αφορά το αν είναι «κέλυφος» ή όχι του Εθνικού Κόμματος Έλληνες του Η.Κασιδιάρη, όπως υποστήριζαν δημοσιεύματα φιλοκυβερνητικών ΜΜΕ.

Όπως αναφέρει, μεταξύ άλλων, σε σχετική του δήλωση ο Ν.Νικολόπουλος:

«Παρά το γεγονός ότι οι «Έλληνες Χριστιανοδημοκράτες» κατήρτισαν ψηφοδέλτια σε όλες τις εκλογικές Περιφέρειες της Ελλάδας, μέσα σε μόλις 4 ημέρες από την υποβολή της αίτησης προς τον Άρειο Πάγο για τη συμμετοχή του κόμματος στις εκλογές, το ηλεκτρονικό σύστημα του ΥΠΕΣ, δεν επέτρεψε την κάθοδο του κόμματος στις εθνικές εκλογές!

Από το απόγευμα του Σαββάτου, η ηλεκτρονική πλατφόρμα του ΥΠΕΣ, «πέταγε» έξω τα ονόματα των υποψηφίων και ειδικά των γυναικών, ενώ κάθε τόσο απέκλειε την πρόσβαση σε αυτό.

Ραντεβού με τους «Έλληνες Χριστιανοδημοκράτες» στις δεύτερες κάλπες».

Από την άλλη η Ζωή Κωνσταντοπούλου δήλωσε για την θετική εξέλιξη της ένστασής της:

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.