ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Λ.Μέσι: Η πρώτη κοινή φωτογραφία με τον Ν.Μπέκαμ στο Μαϊάμι μετά την ανακοίνωση της μεταγραφής

Πόζαραν αγκαλιασμένοι λίγες ώρες πριν την επίσημη παρουσίαση του αρχηγού της εθνικής Αργεντινής

Λ.Μέσι: Η πρώτη κοινή φωτογραφία με τον Ν.Μπέκαμ στο Μαϊάμι μετά την ανακοίνωση της μεταγραφής

Ο Αργεντινός σούπερ σταρ Λιονέλ Μέσι συνεχίζει τη μεγάλη καριέρα του στις ΗΠΑ και την Ίντερ Μαϊάμι με το κλαμπ του MLS να ανακοινώνει το βράδυ του Σαββάτου (15/7) την απόκτησή του μέσα από ένα εντυπωσιακό βίντεο όπου κυριάρχησε το ροζ.

Πλέον σειρά παίρνει η παρουσίαση που είναι προγραμματισμένη για τα ξημερώματα της Δευτέρας (17/7) μπροστά σε 18.000 οπαδούς που περιμένουν να δουν από κοντά τον Μέσι με τα χρώματα της Ίντερ Μαϊάμι. Μέχρι τότε όμως οι φίλαθλοι μπορούν να δουν τον Αργεντινό σούπερ σταρ μέσα από τα social media όπου κυκλοφορεί η φωτογραφία του μαζί με τον ιδιοκτήτη Ντέιβιντ Μπέκαμ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Οι δυο τους πόζαραν αγκαλιασμένοι μπροστά στον φακό με τον Αργεντινό να φορά την εμφάνιση της Ίντερ Μαϊάμι που θα συντροφεύει για τα επόμενα χρόνια της καριέρας του, ενώ όπως ήταν φυσικό η φωτογραφία έγινε viral.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.