ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Συμφωνούμε με τον «γίγαντα» Βαγγέλη: Αλλά να πάνε πρώτα τα παιδιά του στην πρώτη γραμμή!

Μ.Μεντί: «Είμαι σοκαρισμένος που με κατηγορούν για βιασμούς»

Ο 28χρονος ισχυρίστηκε στο δικαστήριο ότι είχε συναινετική σεξουαλική επαφή με τις γυναίκες

Μ.Μεντί: «Είμαι σοκαρισμένος που με κατηγορούν για βιασμούς»

Σε εξέλιξη βρίσκεται η δίκη του Μπέντζαμιν Μεντί.

Ο ανενεργός μετά τη σύλληψή του (τον Αύγουστο του 2021) διεθνής Γάλλος αριστερός μπακ της Μάντσεστερ Σίτι (δεσμεύεται ακόμα με συμβόλαιο ως το 2023) δικάζεται για συνολικά οκτώ περιπτώσεις βιασμού, μία εξ αυτών αποσύρθηκε πλέον από το δικαστηριο του Τσέσαϊρ, καθώς και για μία περίπτωση απόπειρας βιασμού και μία σεξουαλική κακοποίηση, με θύματα έξι νεαρές γυναίκες.

Ο 28χρονος ποδοσφαιριστής ισχυρίστηκε στο δικαστήριο ότι είχε συναινετική σεξουαλική επαφή με τις γυναίκες που τον κατηγορούν και ουδέποτε δεν εμπόδισε καμία από το να φύγει από το σπίτι του.

Επιβεβαίωσε ότι η έπαυλή του είχε ένα δωμάτιο που κλειδώνει με κωδικό, αλλά διαβεβαίωσε ότι το δωμάτιο άνοιγε από μέσα και ότι οι γυναίκες «θα μπορούσαν να φύγουν ανά πάσα στιγμή».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Είμαι σοκαρισμένος που κατηγορούμαι για βιασμό και ψευδή φυλάκιση. Το σεξ μεταξύ εμένα και (Γυναίκα Δύο) ήταν απολύτως συναινετικό. Δεν έκανα τίποτα για να την εμποδίσω να φύγει. Αυτή (η Γυναίκα Τέσσερα) είπε ότι ήθελε να με γνωρίσει καλύτερα και ότι θα ήθελε να είναι σε σχέση. Ξεκαθάρισα ότι δεν με ενδιέφερε μια σχέση και πήγα να φύγω. Με σταμάτησε και αρχίσαμε να φιλιόμαστε», ανέφερε μεταξύ άλλων ο Μπέντζαμιν Μεντί.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.