ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Οι περίεργες συνήθειες του Ε.Χάαλαντ: Για ποιο λόγο κοιμάται έχοντας το στόμα του κλεισμένο με ταινία (βίντεο)

Δείτε όσα είπε ο Νορβηγός επιθετικός της Μάντσεστερ Σίτι

Οι περίεργες συνήθειες του Ε.Χάαλαντ: Για ποιο λόγο κοιμάται έχοντας το στόμα του κλεισμένο με ταινία (βίντεο)

Ο Νορβηγός επιθετικός της Μάντσεστερ Σίτι, Έρλινγκ Χάαλαντ, φαίνεται πως έχει κάποιες περίεργες συνήθειες καθώς αποκάλυψε ότι κοιμάται έχοντας το στόμα του κλεισμένο με ταινία.

«Είμαι πολύ φαν του να χρησιμοποιείς το σώμα σου και να το κάνεις λειτουργικό ώστε να δουλεύει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Ο ύπνος είναι για μένα το πιο σημαντικό πράγμα στον κόσμο», ανέφερε ο Χάαλαντ πριν ο Λόγκαν του πει πως ανακάλυψε προσφάτως τις ταινίες ύπνου που ανοίγουν τη μύτη και επιτρέπουν στον χρήστη να αναπνέει καλύτερα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Τότε ίσως να πρέπει να δοκιμάσεις να βάλεις ταινία στο στόμα σου. Σοβαρά. Κοιμάμαι με ταινία στο στόμα», είπε χαρακτηριστικά στο podcast του Λόγκαν Πολ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.