ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Σ.Καμπερίδης: «Στην Εθνική Ελλάδας είμαστε αισιόδοξοι γιατί υπάρχει κίνητρο και διάθεση»

«Θα διορθώσουμε κάποια πράγματα, αμυντικά και επιθετικά, ώστε να παρουσιαστούμε έτοιμοι στο πρώτο παιχνίδι»

Σ.Καμπερίδης: «Στην Εθνική Ελλάδας είμαστε αισιόδοξοι γιατί υπάρχει κίνητρο και διάθεση»

Για το κλίμα που υπάρχει στις τάξεις της «γαλανόλευκης» μετά το πέρας των φιλικών στο Άμπου Ντάμπι μίλησε ο Σάββας Καμπερίδης ο οποίος τόνισε πως υπάρχει αρκετά μεγάλη διάθεση στην Εθνική και όλοι οι παίκτες είναι έτοιμοι να δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό.

«Με τα δεδομένα που υπήρχαν εξ αρχής στην ομάδα, τις απουσίες που γνωρίζαμε και αυτές που προέκυψαν, το βασικό ζητούμενο ήταν ο βαθμός προσήλωσης στην άμυνα, η σκληράδα που πρέπει να δείχνουμε και πώς μπορούμε αυτό να το καρπωθούμε στην επίθεση. Η ομάδα σε γενικές γραμμές έδειξε αμυντικά καλό πρόσωπο στα φιλικά, αλλά σίγουρα υπάρχουν στοιχεία που πρέπει να βελτιώσουμε γιατί δοκιμάσαμε διαφορετικές άμυνες, τόσο στο μισό γήπεδο, όσο και σε όλο το γήπεδο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τα φιλικά που δώσαμε ήταν πολύ χρήσιμα, υπήρχαν στιγμές που ανέδειξαν αδυναμίες, τις μελετάμε και τώρα θα έχουμε τρεις δυνατές προπονήσεις στη Μανίλα, που θα είναι πολύ σημαντικές για να διορθώσουμε κάποια πράγματα, αμυντικά και επιθετικά, ώστε να παρουσιαστούμε έτοιμοι στο πρώτο παιχνίδι» ανέφερε χαρακτηριστικά.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.