ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Καλή επιτυχία σε όλα τα παιδιά!

Στην Άρσεναλ από την Σίτι ο Ζιντσένκο

Στα 5 χρόνια που έμεινε στη Σίτι κατέκτησε 4 πρωταθλήματα, 1 Κύπελλο κι ένα League Cup

Στην Άρσεναλ από την Σίτι ο Ζιντσένκο

Οριστικοποιήθηκε το απόγευμα της Παρασκευής, η μεταγραφή του Ολεκσάντρ Ζιντσένκο από τη Μάντσεστερ Σίτι στην Άρσεναλ με τους «κανονιέρηδες» να ανακοινώνουν κι επίσημα την απόκτησή του.

Οι Λονδρέζοι έβγαλαν από τα ταμεία τους 38 εκατ. ευρώ για να κάνουν δικό τους τον διεθνή Ουκρανό φουλ μπακ (τα 2,5 εκατ. ευρώ θα δοθούν υπό μορφή μπόνους), με τον Ζιντσένκο να υπογράφει συμβόλαιο έως το 2026.

Ο 25χρονος άσος (που αποχαιρέτησε τη Σίτι με ένα μήνυμα στον προσωπικό λογαριασμό του στο Instagram), έγινε το πέμπτο θερινό μεταγραφικό απόκτημα της Άρσεναλ μετά τους Μαρκίνιος, Τέρνερ, Βιέιρα και Ζεσούς.

«Ο Άλεξ είναι ένας ποδοσφαιριστής μεγάλης ποιότητας, που θα μας δώσει ακόμη περισσότερες προοπτικής και ευελιξία στο παιχνίδι μας. Δεν είναι μόνο οι θέσεις που μπορεί να παίξει, αλλά η ισορροπία του τόσο αμυντικά, όσο κι επιθετικά» τόνισε για το νέο απόκτημα των «κανονιέρηδων» ο Μίκελ Αρτέτα, λίγο μετά τις υπογραφές.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.