ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Χαμός με την εμφάνιση Ζ.Μουρίνιο στο νέο video clip του ράπερ Stormzy!

Η εμφάνιση του Μουρίνιο διαρκεί λίγα δευτερόλεπτα

Χαμός με την εμφάνιση Ζ.Μουρίνιο στο νέο video clip του ράπερ Stormzy!

Ο Βρετανός ράπερ Stormzy κυκλοφόρησε το αναμενόμενο μουσικό του βίντεο για το «Mel Made Me Do It» και περιλαμβάνει ένα στιγμιότυπο που θα κάνει πολλούς ποδοσφαιρόφιλους σε όλο τον κόσμο πολύ χαρούμενους.

Ο λόγος είναι ότι στο βίντεο κλιπ του τραγουδιού συμμετέχει ο Ζοσέ Μουσρίνιο.

Στα μισά της 10λεπτης παραγωγής, ο Stormzy ρίχνει την ατάκα «I prefer not to speak like I’m Jose: Προτιμώ πραγματικά να μη μιλάω, αν μιλήσω, έχω πρόβλημα», και στη συνέχεια ακολουθεί πραγματικό ηχητικό υλικό από μια συνέντευξη τύπου του Μουρινίο ο οποίος λέει: «Προτιμώ πραγματικά να μη μιλάω, αν μιλήσω, έχω πρόβλημα».

Η κάμερα μεταφέρεται σε ένα δωμάτιο με τη συνοδεία του Stormzy και τον Μουρίνιο να στέκεται στο πλάι. Καθώς η κάμερα πλησιάζει, οι δυο τους κάνουν τη χειρονομία για «ησυχία». Οι υπόλοιποι στο βίντεο κλιπ αρχίζουν να χορεύουν και το θέαμα είναι εντυπωσιακό.

Στο βίντεο συμμετέχει και ο Γιουσέιν Μπολτ, ο σημερινός κάτοχος των παγκόσμιων ρεκόρ στα 100 και 200 μέτρα. Ο εναρκτήριος στίχος του τραγουδιού αναφέρει: «Ήμουν κατσίκα για τόσο πολύ καιρό που υποθέτω ότι δεν είναι συναρπαστικό όταν κερδίζω». Κάτι που θυμίζει τις ψυχικές καταστάσεις του Μουρίνιο, και του Μπολτ όταν ήταν στις καλύτερες στιγμές τους.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.