ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Βίντεο: Παίκτης του χόκεϊ διαλύει τα δόντια του κατά τη διάρκεια αγώνα

Ένας Αμερικανός παίκτης του Χόκεϊ, και συγκεκριμένα ο Πολ Στάστνι, δέχτηκε από κοντινή απόσταση το πακ στο πρόσωπο από έναν αντίπαλο του με αποτέλεσμα να σπάσει κάμποσα δόντια σε αγώνα του NHL.

Ένα σοκαριστικό συμβάν έλαβε χώρα στον αγώνα των Βέγκας Γκόλντεν Νάιτς με τους Μόντρεαλ Κανάντιενς για το πρωτάθλημα χόκεϊ του NHL.

O 34χρονος Πολ Στάστνι δέχτηκε κατά λάθος από έναν αντίπαλο το πακ στο πρόσωπο με αποτέλεσμα να σπάσουν τα δόντια του.

Ο άτυχος παίκτης έπεσε στον πάγο σφαδάζοντας από τον πόνο και σηκώθηκε αιμόφυρτος. Πάντως δεν έδειξε να επηρεάζεται ιδιαίτερα, καθώς άρχισε να μαζεύει τα δόντια του και εν συνεχεία κατευθύνθηκε προς τα αποδυτήρια για να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο διεθνής παίκτης έχει κατακτήσει το ασημένιο μετάλλιο με την ομάδα των ΗΠΑ στους Χειμερινούς Ολυμπιακούς του Βανκούβερ το 2010 ενώ έχει κατακτήσει και το χάλκινο μετάλλιο στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα το 2013.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.