Δεν μπορούν να σταθούν πουθενά: Γιούχαραν την Μ.Γκάγκα υγειονομικοί σε αναστολή: «Ντροπή σου πεινούν οι συνάδελφοί σου»

Οι εργαζόμενοι εισήλθαν στο κτίριο και φώναζαν συνθήματα κατά της υπουργού

Δεν μπορούν να σταθούν πουθενά: Γιούχαραν την Μ.Γκάγκα υγειονομικοί σε αναστολή: «Ντροπή σου πεινούν οι συνάδελφοί σου»

Πουθενά δεν μπορούν να σταθούν τα μέλη της κυβέρνησης με τις αποφάσεις που έχουν πάρει κατά των υγειονομικών που θέλησαν να μην εμβολιαστούν υποχρεωτικά ως τους όριζαν.

Η κυβέρνηση έχει σε ακόμα σε αναστολή πάνω από 6.000 υγειονομικούς που διατήρησαν το δικαίωμά τους να μην εμβολιαστούν με τα πειραματικά σκευάσματα κατά Covid-19.

H αναπληρώτρια υπουργός Υγείας, Μίνα Γκάγκα, βρέθηκε στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης και κατά την άφιξή της δεν έτυχε καθόλου «θερμής» υποδοχής.

Περίπου 20 υγειονομικοί σε αναστολή βρίσκονταν στην είσοδο του Ιπποκρατείου και κατά την άφιξη της αναπληρώτριας υπουργού άρχισαν να την γιουχάρουν και να φωνάζουν μεταξύ άλλων: «Ντροπή σου, πεινούν οι συνάδελφοί σου».

Η Μ.Γκάγκα φυγαδεύτηκε στο ασανσέρ και όπου φύγει φύγει για να γλιτώσει.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Δείτε τα βίντεο:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.