ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Η Ευρώπη θέλει Κυριάκο και Ούρσουλα» ανέκραξε ο Σχοινάς! - Και «Pfizer»;

Είναι να μη σου βγει το όνομα: Διέρρηξαν τον φούρνο που είχε σχολιάσει ο Κ.Μητσοτάκης για τη λαγάνα με τα ντολμαδάκια

Ο πρωθυπουργός συνεχίζει να επιβεβαιώνει τις «φήμες» περί «γκαντεμιάς» που τον ακολουθούν

Είναι να μη σου βγει το όνομα: Διέρρηξαν τον φούρνο που είχε σχολιάσει ο Κ.Μητσοτάκης για τη λαγάνα με τα ντολμαδάκια

Διέρρηξαν τον φούρνο που πρόσφερε λαγάνα με ντολμαδάκια στη Θεσσαλονίκη και τον οποίο είχε σχολιάσει ο πρωθυπουργός, ότι θα ζητήσει δικαιώματα (για τα ντολμαδάκια της κυρα-Μαρίκας)! Τι ήθελε και το είπε; Η… λεία των ληστών ήταν μόλις 7,5 ευρώ, η ζημιά όμως πολύ μεγάλη.

Συγκεκριμένα, όπως έγινε γνωστό, άγνωστοι εισέβαλαν στο κατάστημα με τις φημισμένες λαγάνες διαφόρων γεύσεων, στην οδό Μπότσαρη, σπάζοντας την τζαμαρία, ωστόσο το ποσό που άρπαξαν μάλλον δεν τους άφησε και πολύ ικανοποιημένους, καθώς δεν έφτασε ούτε τα 10 ευρώ!

Ο δράστης (ή οι δράστες), αφού πρώτα προσπάθησαν ανεπιτυχώς να παραβιάσουν την κλειδαριά, στη συνέχεια έσπασαν τμήμα της τζαμαρίας για να μπορέσουν να μπουν στο κατάστημα και να φτάσουν στην ταμειακή μηχανή. Εκεί στάθηκαν… άτυχοι, αφού βρήκαν το ποσό των 7,5 ευρώ.

Σύμφωνα με την ιδιοκτήτρια, που ενημερώθηκε τα ξημερώματα από την Αστυνομία, η οποία έσπευσε στο σημείο, το κατάστημα έχει διαρρηχθεί καμιά δεκαριά φορές μέχρι τώρα!

Μάλιστα, πριν από τρεις μήνες τούς πήραν ολόκληρη την ταμειακή μηχανή. «Δεχτήκαμε τηλέφωνο στις 6.30 π.μ. από την Αστυνομία, όπου μας ενημέρωσαν ότι βρίσκονται έξω από το κατάστημα, γιατί έχει γίνει διάρρηξη. Ήρθαμε σε λίγα λεπτά και βρήκαμε σπασμένη την τζαμαρία στην προσπάθεια να εισέλθουν εντός του χώρου. Έβγαλαν τα συρτάρια, έκαναν τα πάντα άνω κάτω, αλλά η λεία ήταν πολύ μικρή. Περισσότερα ήταν τα κριτσίνια και τα κουλουράκια. Η ζημιά είναι πολύ μεγάλη, γιατί πρέπει να αλλάξουμε τζαμαρία. Στα χρόνια που είμαστε εδώ μας έχουν διαρρήξει περίπου 7-8 φορές. Θα δούμε το καταγραφικό, γιατί ακριβώς δίπλα υπάρχουν κάμερες, τις οποίες προφανώς δεν αντιλήφθηκαν οι διαρρήκτες» είπε χαρακτηριστικά η κυρία Καλλίδου.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.