ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Πήγε να καταρρεύσει στη Βουλή ο Δ.Κουτσούμπας – Έσπευσαν να τον βοηθήσουν – Διεκόπη η διαδικασία (βίντεο)

«Η μέση μου, δεν είναι τίποτα» - Επέστρεψε μετά από λίγα λεπτά

Πήγε να καταρρεύσει στη Βουλή ο Δ.Κουτσούμπας – Έσπευσαν να τον βοηθήσουν – Διεκόπη η διαδικασία (βίντεο)

Αναστάτωση προκλήθηκε το απόγευμα του Σαββάτου (8/7) στη Βουλή, την ώρα που στο βήμα ήταν ο γενικός γραμματέας του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας. 

Ο Δ.Κουτσούμπας την ώρα που μιλούσε για το άρθρο 16 ένιωσε αδιαθεσία και πήγε να καταρρεύσει, καθώς έχασε την ισορροπία του. Άμεσα έσπευσαν βουλευτές και υπουργοί για να τον βοηθήσουν, ενώ ο πρόεδρος της Βουλής Κωνσταντίνος Τασούλας ανακοίνωσε πως διακόπτεται προσωρινά η διαδικασία.

Λίγα λεπτά μετά συνεχίστηκε κανονικά η διαδικασία, με τον Δημήτρη Κουτσούμπα να επιστρέφει στο βήμα, εμφανώς ευδιάθετος (και με μια καρέκλα πίσω του), τονίζοντας «ήταν ένας σπασμός στη μέση, ευτυχώς έχουμε πολλούς γιατρούς εδώ».

Στη συνέχεια έκανε και χιούμορ «η συμβουλή για να χάσω κιλά, δεν γίνεται», ενώ όλοι οι βουλευτές τον χειροκρότησαν.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Μας κοψοχολιάσατε» του είπε στο τέλος της ομιλίας του ο κ. Τασούλας. «Το χειροκρότημα ήταν για το πέσιμο» ανταπάντησε ο κ. Κουτσούμπας, ενώ χρειάστηκε τη βοήθεια συντρόφων του, για να κατέβει από το βήμα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.