ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Η εικόνα της κυβέρνησης: Τοξική σκόνη στον ουρανό, θρύψαλα στο έδαφος!

Έρευνα από τον οικονομικό εισαγγελέα Χ.Βουρλιώτη κατά Κ.Βελόπουλου για «ξέπλυμα μαύρου χρήματος»

Μετά τις καταγγελίες του βουλευτή Α.Μυλωνάκη

Έρευνα από τον οικονομικό εισαγγελέα Χ.Βουρλιώτη κατά Κ.Βελόπουλου για «ξέπλυμα μαύρου χρήματος»

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις για την Ελληνική Λύση, μετά τις καταγγελίες που έκαναν οι βουλευτές Αντώνης Μυλωνάκης και Αναστασία-Αικατερίνη Αλεξοπούλου, οι οποίοι υποστήριξαν ότι έδιναν στο κόμμα 500 ευρώ κάθε μήνα, χωρίς να παίρνουν κάποια απόδειξη. 

Ο επικεφαλής της ανεξάρτητης Αρχής για το ξέπλυμα μαύρου χρήματος Χαράλαμπος Βουρλιώτης, διέταξε έρευνα για τα όσα καταγγέλλονται  για «μαύρο χρήμα» στο κόμμα «Ελληνική Λύση» του Κυριάκου Βελόπουλου.

Στο πλαίσιο της έρευνας τόσο οι καταγγέλλοντες όσο και οι καταγγελλόμενοι θα ερευνηθούν για το αδίκημα της νομιμοποίησης εσόδων από παράνομη δραστηριότητα.

Σημειώνεται πως παρά το γεγονός ότι οι έρευνες της Αρχής έχουν «παγώσει» λόγω εκλογών, η σοβαρότητα των καταγγελλομένων προκάλεσε την παρέμβαση του κ. Βουρλιώτη.

Οι δηλώσεις του Α.Μυλωνάκη που προκάλεσαν την παρέμβαση Χ.Βουρλιώτη 

Να θυμίσουμε ότι ο Αντώνης Μυλωνάκης μετά την αποχώρησή του από την Ελληνική Λύση προχώρησε σε σοβαρές καταγγελίες για τον Κυριάκο Βελόπουλο, λέγοντας ότι οι βουλευτές έδιναν 1.500 ευρώ τον μήνα. 

«Για τα 1.000 γινόταν απευθείας παρακράτηση από την μισθοδοσία μας ενώ τα υπόλοιπα 500 ευρώ τα δίναμε “μαύρα” σε φάκελο.

Από εμένα μόνο ήταν 1.500 επι δώδεκα μήνες επι τέσσερα χρόνια, δηλαδή 72.000 ευρώ εκ των οποίων τα 24.000 ευρώ “μαύρα”. Τι έγιναν αυτά τα χρήματα;» 

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.