ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χρειάζονται και στοιχεία για τη νοθεία. Όχι μόνο ενδείξεις...

Γ.Βαρουφάκης: «Η κατάργηση υποχρεωτικής στράτευσης είναι απαραίτητη για να αυξηθεί το αξιόμαχο των Ενόπλων Δυνάμεων»

«Δεν θα χρειαστούμε την άδεια των συμμάχων για να χρησιμοποιήσουμε τα πανάκριβα οπλικά συστήματα που μας πούλησαν»

Γ.Βαρουφάκης: «Η κατάργηση υποχρεωτικής στράτευσης είναι απαραίτητη για να αυξηθεί το αξιόμαχο των Ενόπλων Δυνάμεων»

Ο γραμματέας του ΜεΡΑ25, Γιάνης Βαρουφάκης, κλήθηκε να απαντήσει στο ερώτημα, τι θα έκανε σαν πρωθυπουργός, αν Τούρκοι κομάντος καταλάμβαναν μια ελληνική νησίδα.

«Ελπίζω να μην πάμε ποτέ σε τέτοια συγκυρία. Η προάσπιση του εθνικού χώρου είναι καθήκον όλων μας. Έχει τεράστια σημασία να κρατήσουμε τα διεθνή ερείσματα. Να ξεκαθαρίσουμε στους συμμάχους ότι δεν θα χρειαστούμε την άδειά τους για να χρησιμοποιήσουμε τα πανάκριβα οπλικά συστήματα που μας πούλησαν. Επειδή είναι θεωρητικό το σενάριο, επιτρέψτε μου να πω ότι το ζήτημα είναι να μην φτάσουμε εκεί. Η αποτροπή είναι το παν. Ο τρόπος είναι να ξεχάσουμε τις διεθνείς διαπραγματεύσεις με την Άγκυρα και να κάνουμε μια διεθνή περιφερειακή συνδιάσκεψη με μόνο θέμα τη χάραξη θαλασσίων ζωνών» ανέφερε ο Γιάνης Βαρουφάκης.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Στη συμπληρωματική ερώτηση της κεντρικής παρουσιάστριας του MEGA, η οποία ήταν αν επιμένει στην κατάργηση της υποχρεωτικής στράτευσης, ο γραμματέας του ΜεΡΑ25, ανέφερε: «Η κατάργηση υποχρεωτικής στράτευσης είναι απαραίτητη για να αυξηθεί το αξιόμαχο των Ενόπλων Δυνάμεων. Για να απαντήσω στο ερώτημα. Δύο πράγματα κάνεις. Πάρα πολλά τηλεφωνήματα στους εταίρους μας και να ακούσεις αυτό που θα πει το υπουργείο Εθνικής Άμυνας για το τι μπορεί να γίνει εκείνη τη στιγμή για να αποσοβήσεις τον κίνδυνο».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.