ΚΛΕΙΣΙΜΟ
To «κοτόπουλο» της Eurovision πιο πολύ άντρας είναι από κάτι προσκυνημένους

Γκάφα Τ.Μπάιντεν: Μπέρδεψε μέχρι και τη σύζυγό του – Κοιμόταν την ώρα που χαιρετούσε στρατεύματα (βίντεο)

Αποκάλεσε τη σύζυγό του «αντιπρόεδρο των ΗΠΑ επί προεδρίας Μ.Ομπάμα»

Γκάφα Τ.Μπάιντεν: Μπέρδεψε μέχρι και τη σύζυγό του – Κοιμόταν την ώρα που χαιρετούσε στρατεύματα (βίντεο)

Συνεχίζει να προβληματίζει η κατάσταση της υγείας του Αμερικανού προέδρου Τζο Μπάιντεν, ο οποίος υπέπεσε σε νέα γκάφα, καθώς μπέρδεψε μέχρι και τη σύζυγό του, Τζιλ Μπάιντεν. 

Η γκάφα έγινε σε τελετή για τη ναυπήγηση του τελευταίου πυρηνικού υποβρυχίου του Ναυτικού των ΗΠΑ, USS Delaware, με τον Τζο Μπάιντεν να αποκαλεί την σύζυγό του «αντιπρόεδρο των ΗΠΑ επί προεδρίας του Μπαράκ Ομπάμα», ένα αξίωμα το οποίο είχε, ως γνωστόν, ο ίδιος ο σημερινός Αμερικανός πρόεδρος.

«Η κόρη σηματωρού του Ναυτικού στον Β΄ Παγκόσμιο Πόλεμο, η μητέρα μέλους της εθνικής φρουράς του Ντέλαγουερ, η γιαγιά δύο παιδιών που είδαν τον πατέρα τους να είναι σε αποστολή των Ενόπλων Δυνάμεων στο εξωτερικό. Έχει πάντα τις Ένοπλες Δυνάμεις και τις οικογένειες τους στην καρδιά του. Και αυτό δεν είναι υπερβολή είναι η αλήθεια. Είμαι υπερήφανος για τη δουλειά που έχει κάνει ως Πρώτη Κυρία στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας Joining Forces initiative το οποίο ξεκίνησε με την Μισέλ Ομπάμα όταν ήταν αντιπρόεδρος και τώρα συνεχίζεται» είπε χαρακτηριστικά ο Μπάιντεν.

Την ίδια ώρα βίντεο που αναρτήθηκε στο Twitter φέρεται να δείχνει τον πρόεδρο των ΗΠΑ να μοιάζει να κοιμάται ενώ χαιρετάει τα στρατεύματα.

Οι γκάφες του Τζο Μπάιντεν έχουν προκαλέσει την έντονη αντίδραση των Ρεπουμπλικανών με ορισμένους να φτάνουν στο σημείο να υποστηρίζουν ότι δεν είναι σε θέση να ασκεί τα καθήκοντά του.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Χαρακτηριστική η δήλωση του γερουσιαστή Ρόνι Τζάκσον από το Τέξας ο οποίος υπηρέτησε ως γιατρός στον Λευκό Οίκο επί προεδρίας Τραμπ ο οποίος ζήτησε την παραίτηση Μπάιντεν. «Ο Μπαίντεν δεν διοικεί τη χώρα. Είναι χαμένος και μπερδεμένος. Είναι τελείως χαμένος όταν ανοίγει το στόμα του και συνεχώς τον διορθώνει το επιτελείο του. Πρέπει να παραιτηθεί. Χρειαζόμαστε έναν πρόεδρο που είναι επαρκής διανοητικά» έγραψε ο Τζάκσον στο Twitter.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.