ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

«Γοητευμένη» η Τ.Μελόνι από τον Ε.Μασκ: Αγκαλιές και χαμόγελα στη συνάντηση τους στη Ρώμη (φωτο και βίντεο)

Ένα από τα θέματα της συζήτησης ήταν για τα ποσοστά γεννήσεων

«Γοητευμένη» η Τ.Μελόνι από τον Ε.Μασκ: Αγκαλιές και χαμόγελα στη συνάντηση τους στη Ρώμη (φωτο και βίντεο)

Κατά τη διάρκεια της ευρωπαϊκής περιοδείας του, ο Έλον Μασκ δεν παρέλειψε να κάνει μια στάση στη Ρώμη και να συναντηθεί με την πρωθυπουργό της Ιταλίας, Τζόρτζια Μελόνι.

Σύμφωνα με αξιωματούχο εκείνη και ο διευθύνων σύμβουλος της Tesla μίλησαν για μια σειρά θεμάτων, από τους κινδύνους της τεχνητής νοημοσύνης μέχρι τα ποσοστά χαμηλά γεννήσεων.

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε στη Ρώμη, στο Palazzo Chigi, σύμφωνα με κυβερνητική πηγή. Σύμφωνα με την ανάρτηση της Μελόνι στο Twitter, είχαν μια συζήτηση για ορισμένα κρίσιμα θέματα, όπως η καινοτομία, η τεχνητή νοημοσύνη και η ευρωπαϊκη αγορά. Είναι επίσης ενδιαφέρον, το γεγονός πως η Ιταλίδα πρωθυπουργός σημείωσε πως ένα από τα θέματα της συζήτησης ήταν για τα ποσοστά γεννήσεων, ένα θέμα για το οποίο ο Έλον Μασκ έχει παθιαστεί στο διαδίκτυο.

«Υποδέχτηκα σήμερα στο Palazzo Chigi τον Έλον Μασκ με μεγάλη χαρά. Μια πολύ γόνιμη συνάντηση και μια στιγμή μεγάλης εγκαριδότητας, όπου συζητήσαμε ορισμένα κρίσιμα θέματα: την καινοτομία, τις ευκαιρίες και τους κινδύνους της τεχνητής νοημοσύνης, τους κανόνες της ευρωπαϊκής αγοράς και τα ποσοστά γεννήσεων. Μπροστά στις μελλοντικές προκλήσεις που μας ενώνουν» έγραψε η Μελόνι στην ανάρτησή της στο Twitter.

«Έλιωσε» η Μελόνι με τον Μασκ

Ένα βίντεο από την συνάντηση μεταξύ του CEO της Tesla και της Ιταλίδας πρωθυπουργού, δείχνει την εγκάρδια σχέση τους. Τόσο εγκάρδια μάλιστα, που η Τζόρτζια Μελόνι έδειχνε συνεπαρμένη από τον Έλον Μασκ και δεν έπαιρνε το βλέμμα της από πάνω του.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η Ιταλίδα πρωθυπουργός, φορώντας ένα χρυσό πλεκτό σύνολο με μακριά ζακέτα, έδειχνε να απολαμβάνει την παρέα του ιδρυτή της Tesla, χαμογελώντας διαρκώς. Οι δυο τους μάλιστα, αντάλλαξαν και κάποια αστεία, ενώ κατά την τυπική οικογενειακή φωτογραφία, η Τζόρτζια Μελόνι, έσπευσε να τον αγκαλιάσει.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.