ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Κύπρος, Ίμια, Oruc Reis, Κάσος. Εθνική συνήθεια έγινε η υποχώρηση...

Ηλίας Μπαρμπαρούσης: Ο τ. βουλευτής εξηγεί γιατί οι εθνικιστές πρέπει να ψηφίσουν ΣΥΡΙΖΑ

«Αν το ρίξεις σε μικρά κόμματα πας στην ΝΔ από το παράθυρο και όχι από την πόρτα»

Ηλίας Μπαρμπαρούσης: Ο τ. βουλευτής εξηγεί γιατί οι εθνικιστές πρέπει να ψηφίσουν ΣΥΡΙΖΑ

O τέως βουλευτής Κωνσταντίνος Μπαρμπαρούσης και στέλεχος στο κόμμα Εθνικό Κόμμα Έλληνεςμ δίνει ευθέως γραμμή στην εθνικιστική δεξιά να ψηφίσει ΣΥΡΙΖΑ, στις εκλογές την 21η Μαΐου.

Ο Η.Μπαρμπαρούσης σε σχόλιό του σε ποστάρισμα στο Facebook προτρέπει τους εθνικιστές να ψηφίσουν ΣΥΡΙΖΑ, προκειμένου να μην βγει ο Κυριάκος Μητσοτάκης και η ΝΔ.

barba
«Ακούστε, το έγραψα ξεκάθαρα. Αν το ρίξουμε σε ψαράδες, σε κυνηγούς, σε 21, σε 31, σε μπλακ τζακ, άκυρο, αποχή και ούτω καθεξής, πας στην ΝΔ από το παράθυρο και όχι από την πόρτα. Το μόνο που τιμωρεί τη ΝΔ είναι να το ρίξουμε ΣΥΡΙΖΑ.
Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Οι νεοδημοκράτες γνώριζαν ότι δύσκολα κάποιος δικός μας θα ψηφίσει ΣΥΡΙΖΑ και γι’ αυτό μας έκλεισαν στη φυλακή και μας απαγόρευσαν και την κάθοδο στις εκλογές. Και η αλήθεια είναι ότι τον σκοπό τους σε μεγάλο βαθμό θα τον πετύχουν»  έγραψε χαρακτηριστικά στο Facebook.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.