ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Έρχεται νέα καταστροφή στην Μαγνησία – Ο Βόλος σε κίνδυνο (βίντεο)

Λόγω της κακοκαιρία Elias - Tελικά «Δεν συμβαίνει κάθε 16.000 χρόνια» - Απλά κάθε τετραετία οι πολίτες εκλέγουν τους πλέον επικίνδυνους

Έρχεται νέα καταστροφή στην Μαγνησία – Ο Βόλος σε κίνδυνο (βίντεο)

Το απόγευμα της Τετάρτης 27 Σεπτεμβρίου ήχησε το 112 στην ευρύτερη περιοχή του Βόλου για απαγόρευση της κυκλοφορίας με εντολή της Ελληνικής Αστυνομίας λόγω της κακοκαιρίας Elias, ενώ χαρακτηριστική είναι η δήλωση καθηγητή του ΕΜΠ: «Δεν συμβαίνει τελικά κάθε 16.000 χρόνια», ούτε βέβαια «κάθε 400 χρόνια».

Η πόλη του Βόλου κινδυνεύει αυτή την στιγμή και πάλι να πνιγεί.

Τίποτα δεν έγινε τις προηγούμενες τρεις εβδομάδες για να αποτρέψει μια νέα καταστροφή.

Απλά η ΕΛΑΣ απαγόρευσε την κυκλοφορία στο Βόλο. Και ο Αχιλλέας Μπέος, το ίδιο…

Λες και θα μπορούσε κάποιος να θέλει να βγει βόλτα σε μια πόλη που απ’ότι φαίνεται σε λίγο θα μοιάζει με τον «Τιτανικό»…

Έχοντας βάλει σακιά με άμμο στις πόρτες τους για να μην βιώσουν το ίδιο που βίωσαν πριν από είκοσι ημέρες, οι κάτοικοι της οδού Παγασών, αγωνιούν, βλέποντας την στάθμη του νερού να ανεβαίνει. «Ο Θεός να βάλει το χέρι του» λένε.

Την ίδια στιγμή πλημμυρισμένοι είναι πολλοί δρόμοι στην Αγριά, όπως μαρτυρούν φωτογραφίες και βίντεο που ανεβάζουν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης κάτοικοι της περιοχής.

Παράλληλα ανεβαίνει ολοένα και περισσότερο η στάθμη των υδάτων στο Π. Λιμεναρχείο, ενώ οι κάτοικοι που επικοινωνούν με το Magnesianews.gr, αναρωτιούνται εάν λειτουργεί το αντλιοστάσιο το οποίο είχε επισκευαστεί σύμφωνα με τους αρμόδιους.

Οι φωτογραφίες, στις 6.15 σήμερα το απόγευμα, είναι ενδεικτικές της κατάστασης

Οι μετεωρολόγοι προβλέπουν επιδείνωση των ακραίων φαινομένων για τις επόμενες ώρες. Οι επιστήμονες του meteo.gr προειδοποιούν για ισχυρή καταιγίδα στις 9 το βράδυ.

Ο Γιάννης Τσιλίκας, επιστήμονας Εφαρμοσμένων Μαθηματικών και Φυσικών Επιστημών ΕΜΠ εκτιμά ότι το βράδυ αναμένονται 854 τόνοι βροχής ανά στρέμμα στο κέντρο του Βόλου.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.