ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Κ.Μητσοτάκης σε αντιπολίτευση: «Τα ίδια λέγατε και πριν τις εκλογές και εμείς πήραμε 41%»

«Εσείς πήρατε 17% και εσείς πήρατε 12%»

Κ.Μητσοτάκης σε αντιπολίτευση: «Τα ίδια λέγατε και πριν τις εκλογές και εμείς πήραμε 41%»

Με το ποσοστό της Νέας Δημοκρατίας στις εκλογές απάντησε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης στα «πυρά» που δέχθηκε από τον ΣΥΡΙΖΑ και το ΠΑΣΟΚ. 

Ο πρωθυπουργός στη δευτερολογία του απάντησε στα βέλη που δέχτηκε από τους Σωκράτη Φάμελλο και Νίκο Ανδρουλάκη:

«Ακούω την επιχειρηματολογία και του κ. Φάμελλου και του κ. Ανδρουλάκη. Μου θυμίζει κάτι εφήβους οι οποίοι αποκτούν τον πρώτο τους δίσκο. Μην έχοντας, λοιπόν, άλλον δίσκο να ακούσουν, ακούν συνέχεια το ίδιο πράγμα, την ίδια μουσική, το ίδιο τροπάριο. Ο μεν κ. Φάμελλος, “αποκλίνετε από την Ευρώπη”, “συμφέροντα”, “Μητσοτάκης Α.Ε.”. Εσείς, κ. Ανδρουλάκη, μια μονοθεματική εμμονή, με θέματα κράτους δικαίου, επαναφορά στο θέμα των υποκλοπών. Τα ίδια ακριβώς λέγατε πριν από τις εκλογές. Η Νέα Δημοκρατία πήρε 41%, εσείς πήρατε 17% και εσείς πήρατε 12%. Αλλάξτε τροπάριο επιτέλους» είπε ο πρωθυπουργός.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.