ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Αυστραλία: Νεκρός 77χρονος από φονική επίθεση καγκουρό

Ο ηλικιωμένος είχε το άγριο ζώο ως κατοικίδιο

Αυστραλία: Νεκρός 77χρονος από φονική επίθεση καγκουρό

Τη ζωή του έχασε ένας 77χρονος άνδρας στη νοτιοδυτική Αυστραλία μετά από φονική επίθεση που δέχθηκε από ένα άγριο καγκουρό.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, ένας συγγενής του 77χρονου βρήκε τον άτυχο άνδρα με «σοβαρά τραύματα» στο σπίτι του στο Ρέντμοντ, μια ημιαγροτική περιοχή περίπου 250 μίλια νοτιοανατολικά του Περθ.

Όταν αστυνομικοί και διασώστες έφτασαν στο σπίτι του ηλικιωμένου, το καγκουρό τους εμπόδισε να φτάσουν στον τραυματισμένο 77χρονο. Τότε οι αστυνομικοί αναγκάστηκαν να πυροβολήσουν και να σκοτώσουν το ζώο, ενώ στο σημείο εξέπνευσε και ο ηλικιωμένος.

«Το καγκουρό αποτελούσε μια συνεχή απειλή για τους ανταποκριτές έκτακτης ανάγκης», ανέφερε η αστυνομία σε δήλωσή της.

Οι ερευνητές πιστεύουν ότι το καγκουρό στράφηκε εναντίον του και του επιτέθηκε ώρες πριν τον βρει ο συγγενής του. Μάλιστα, οι Αρχές πιστεύουν ότι το καγκουρό κρατούνταν «ως κατοικίδιο» από τον άτυχο ηλικιωμένο.

Σημειώνεται ότι πρόκειται για την πρώτη θανατηφόρα επίθεση καγκουρό στην Αυστραλία μετά από 86χρόνια.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.