Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης

Προσθήκη του pronews.gr στην Google

Αιχμηρή επίθεση κατά του πρωθυπουργού της Πολωνίας, Ντόναλντ Τουσκ, εξαπέλυσε ο πρόεδρος της χώρας, Κάρολ Ναβρότσκι, με αφορμή την κατάσταση στο Συνταγματικό Δικαστήριο.

Κατά τη διάρκεια δημόσιας τοποθέτησής του, ο Ναβρότσκι έστρεψε προσωπικά την ευθύνη προς τον Τουσκ, ο οποίος βρισκόταν στον ίδιο χώρο, δηλώνοντας χαρακτηριστικά:

«Η πλήρης ευθύνη για όλες τις παράνομες ενέργειες στο Συνταγματικό Δικαστήριο ανήκει σε έναν άνθρωπο που βρίσκεται εδώ, στον πρωθυπουργό Ντόναλντ Τουσκ».

Με τη δήλωσή του, ο Πολωνός πρόεδρος υποστήριξε ότι η πλήρης ευθύνη για όλες τις παράνομες ενέργειες στο Συνταγματικό Δικαστήριο ανήκει σε έναν άνθρωπο: τον ίδιο τον πρωθυπουργό.

Η στιγμή καταγράφηκε σε βίντεο, με την αντίδραση και την έκφραση του Τουσκ να τραβούν την προσοχή στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, όπου το απόσπασμα σχολιάστηκε εκτενώς.

Δείτε μας ζωντανά στο YouTube, Twitch, X, Telegram