ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Ο Κάνιε Γουέστ σχολιάζει το ντύσιμο της πρώην συζύγου του Κιμ Καρντασιαν

«Μπορούμε πάντα να γελάμε για πράγματα που μας αρέσουν ή δεν μας αρέσουν»

Ο Κάνιε Γουέστ σχολιάζει το ντύσιμο της πρώην συζύγου του Κιμ Καρντασιαν

Το πρώην ζευγάρι Κάνιε Γουέστ και Κιμ Καρντάσιαν μπορεί να έχουν τραβήξει χωριστούς δρόμους εδώ και καιρό, ο γνωστός ράπερ όμως συνεχίζει να ενδιαφέρεται για την ενδυμασία της πρώην συζύγου του.

Στο επεισόδιο που προβλήθηκε στο ριάλιτι «The Kardashians» η Κιμ μοιράστηκε με το κοινό της κάποια επικριτικά μηνύματα που δέχτηκε από τον ράπερ για την εμφάνισή της στην Εβδομάδα Μόδας του Μιλάνο τον Φεβρουάριο.

Η διάσημη τηλεπερσόνα εμφανίστηκε εκεί με μία ολόσωμη, πορτοκαλί φόρμα από λάτεξ, την οποία συνδύασε με μαύρα γυαλιά ηλίου.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Αυτό το πορτοκαλί που φόρεσες με θύμωσε τόσο πολύ, που θα με έκανε να μπω φυλακή, πριν καν προλάβω να βγω έξω», της έγραψε ο Κάνιε Γουέστ.

Όπως ανέφερε η Κιμ: «Ενώ ήμασταν στο Μιλάνο, ο Κάνιε είχε τα παιδιά στο σπίτι και δεν μπορούσε να συγκρατηθεί. Μπορούμε πάντα να γελάμε για πράγματα που μας αρέσουν ή δεν μας αρέσουν. Ανεξαρτήτως από το πόσο τρελές μοιάζουν ώρες-ώρες κάποιες καταστάσεις, θα είμαστε πάντα οικογένεια».
Ωστόσο, η ίδια δεν κρατήθηκε και δήλωσε πως ο Κάνιε θα πληρώσει με το ίδιο νόμισμα. «Θα του στείλω ένα μήνυμα και θα του πω: “Ξέρεις, φοράς αυτές τις μπότες πολύ καιρό. Όταν είσαι έτοιμος να αλλάξεις τη στολή σου, τότε μπορείς να μου δώσεις συμβουλές για το στυλ μου”», είπε χιουμοριστικά.
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.