ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Οι αναγνώστες του NYP αποκαλούν τον Τζο Μπάιντεν «κλόουν» 

Ο Αμερικανός Πρόεδρος αποφάσισε ψιθυριστά να υπενθυμίσει στους στους πολίτες ότι ήταν ο αρχιστράτηγος

Οι αναγνώστες του NYP αποκαλούν τον Τζο Μπάιντεν «κλόουν» 

Οι αναγνώστες της εφημερίδας The New York Post επέκριναν την ομιλία του προέδρου των ΗΠΑ Τζο Μπάιντεν στους αποφοίτους της Ναυτικής Ακαδημίας στις 27 Μαΐου. 

Ο λόγος για την κριτική ήταν ότι ο Μπάιντεν αποφάσισε ψιθυριστά να υπενθυμίσει στους Αμερικανούς ότι ήταν ο αρχιστράτηγος.

«Αν πρέπει να υπενθυμίσεις στους ανθρώπους ότι είσαι ο αρχιστράτηγος, τότε στην πραγματικότητα δεν είναι έτσι», γράφει ο Τζον Στιούαρτ.

«Ο Μπάιντεν θα πρέπει να βρίσκεται σε 24ωρη ιατρική μονάδα», έγραψε ο Jint Yank.

«Όλος ο κόσμος θα μας γελάσει ξανά σήμερα – πρέπει να ψιθυρίσει όλες τις λέξεις που δεν μπορεί να προφέρει», είπε η Νταϊάν Τριντό.

«Η κυβέρνηση των ΗΠΑ στέλνει έναν κλόουν σαν τον Μπάιντεν για να μουρμουρίζει ανοησίες και φαντασιώσεις», κατέληξε ο Deplorable.

Ο πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών βρίσκεται τακτικά σε άβολες καταστάσεις.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Έτσι, μπέρδεψε τη Λιβύη και τη Συρία, το Ιράκ και το Ιράν, τον Μπαράκ Ομπάμα και τον Ντόναλντ Τραμπ, την κλιμάκωση και τον εμβολιασμό, και επίσης δεν μπορούσε να προφέρει σωστά το όνομα του Ρώσου ηγέτη Βλαντιμίρ Πούτιν την πρώτη φορά, και αποκάλεσε τον Αυστραλό πρωθυπουργό «έναν τύπο από απέναντι», γιατί ξέχασε το όνομά του.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.