Βίντεο: Μοντέλα έδειξαν τα στήθη τους σε αγώνα μπέιζμπολ στις ΗΠΑ και αποκλείστηκαν για πάντα από τα γήπεδα

«Έξωση» δια παντός από τους αγώνες μπέιζμπολ επέβαλαν οι υπεύθυνοι της Major League Baseball σε δύο μοντέλα τα οποία σήκωσαν τις μπλούζες τους και αποκάλυψαν τα στήθη τους κατά τη διάρκεια αγώνα του World Series.

Η Τζούλια Ρόουζ και η Λορίν Σάμερ επέλεξαν τον πέμπτο αγώνα της σειράς ανάμεσα στους Houston Astros και τους Washington Nationals, το βράδυ της Κυριακής, για να κάνουν την επίδειξη των… προσόντων τους.

Τις δύο γυναίκες κατέγραψε κάμερα του Fox την ώρα που παίχτης των Houston Astros ετοιμαζόταν να πετάξει τη μπάλα.

Μέχρι στιγμής, πάντως, δεν έχει διευκρινιστεί αν διαταράχθηκε η συγκέντρωση του παίχτη της ομάδας από το Χιούστον από την κίνηση των δύο μοντέλων.

Το πρωί της Δευτέρας εκπρόσωπος της MLB έστειλε επιστολή στα δύο μοντέλα ανακοινώνοντας τους ότι εφεξής τους απαγορεύεται δια παντός η είσοδος σε γήπεδα μπέιζμπολ.

«Παραβιάσατε τον κανόνα συμπεριφοράς με το να ξεγυμνωθείτε προκειμένου να προωθήσετε κάποια καμπάνια» αναφέρεται στην επιστολή.

Η Σάμερ με ανάρτησή της στο Twitter εξήγησε ότι δεν μετανιώνει για την κίνησή της αυτή γιατί, όπως έγραψε, ήταν για την προώθηση του οργανισμού Shagmag, ο οποίος, κατά την ίδια, συγκεντρώνει χρήματα και τα δωρίζει σε οργανώσεις κατά του καρκίνου του μαστού.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Για να ξεκαθαρίσω τα πράγματα. Ναι γνωρίζαμ ότι θα τιμωρηθούμε, ναι η επιστολή είναι πραγματική και ναι θα το έκανα ξανά. Πιο σημαντικό είναι να γραφτείτε στο @SHAGMAG_ γιατί τα έσοδα πηγαίνουν κατευθείαν σε γυναίκες με καρκίνο του μαστού προκειμένου να καλύψουν τα ιατρικά τους έξοδα» έγραψε η Σάμερ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.