Βίντεο: Στο «έλεος» του καιρού το Μίσιγκαν – Έσπασαν φράγματα και οι κάτοικοι εγκαταλείπουν τα σπίτια τους

Σύμφωνα με ανακοίνωση των Αρχών της κομητείας Μίντλαντ, στην πολιτεία Μίσιγκαν, δύο φράγματα κατέρρευσαν εξαιτίας θύελλας και σφοδρών βροχοπτώσεων στην περιοχή τις τελευταίες ημέρες.

​Παράλληλα να σημειωθεί ότι προέτρεψαν τους κατοίκους γύρω από αυτά να εγκαταλείψουν τα σπίτια τους αμέσως.

«Το φράγμα Ίντενβιλ και το φράγμα Σάνφορντ κατέρρευσαν. Οι κάτοικοι της Ίντενβιλ και της Σάνφορντ πρέπει να απομακρυνθούν αμέσως» από τις εστίες τους, αναφέρει ανακοίνωση των αρχών της κομητείας.

Στην πολιτεία Μίσιγκαν σημειώνονταν τις τελευταίες ημέρες σφοδρές βροχοπτώσεις, γεγονός που ήγειρε φόβους πως φράγματα θα κατέρρεαν, ενώ πυροδότησε πολλές προειδοποιήσεις για πλημμύρες σε όλη την πολιτεία.

Οι αρχές συνέστησαν στους κατοίκους να αναζητήσουν καταφύγιο σε περιοχές με όσο μεγαλύτερο υψόμετρο είναι δυνατόν κι όσο πιο μακριά γίνεται από τον ποταμό Τιταμπαουάσι.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σύμφωνα με την αμερικανική εθνική μετεωρολογική υπηρεσία (National Weather Service, NWS), οι ποταμοί Τιταμπαουάσι, στην κομητεία Μίντλαντ, και Ράιφλ, κοντά στο Στέρλινγκ, όδευαν να προκαλέσουν εκτεταμένες πλημμύρες. Η NWS εξέδωσε επίσης έκτακτο δελτίο προειδοποιώντας για τον κίνδυνο πλημμυρών στις περιοχές όπου προβλέπεται να καταλήξουν νερά από τα φράγματα που κατέρρευσαν.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.