ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Η εικόνα της κυβέρνησης: Τοξική σκόνη στον ουρανό, θρύψαλα στο έδαφος!

Βίντεο: Αγρότες δολοφόνησαν έναν πολιτικό και τον γιο του για έναν… δρόμο

Κατά τη διάρκεια επιθεώρησης της κατασκευής ενός δρόμου, Iνδοί αγρότες δολοφονόνησαν έναν πολιτικό και τον γιο του, καθώς αυτός επρόκειτο να περάσει μέσα από τα χωράφια τους.

Όπως φαίνεται στο βίντεο που δημοσιεύει η Daily Mail φαίνονται ο Chote Lal Diwakar και ο γιος του Sunil να πέφτουν νεκροί από τα πυρά των αγροτών έπειτα από μια έντονη συνάντηση με τους ντόπιους.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, οι ντόπιοι εξοργίστηκαν επειδή ο Diwakar ήταν υπεύθυνος για έναν νέο δρόμο ο οποίος πρόκειται να περάσει από τα εδάφη τους

Το βίντεο δείχνει δύο από τους αγρότες να κρατούν τουφέκια. Κάποιοι ψυχραιμότεροι προσπάθησαν να ηρεμήσουν τους ένοπλους, οι οποίοι κάποιοι στιγμή γύρισαν την πλάτη τους και φάνηκε να απομακρύνονται.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο καυγάς συνεχίστηκε και έπειτα από λίγο οι ένοπλοι στόχευσαν με τα όπλα τους τον πολιτικό και τον γιο τους και το βίντεο τελειώνει με μία σορό να φαίνεται πεσμένη στο έδαφος.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.