ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Ξεκαρδιστικό βίντεο: Σκύλος άρπαξε το μικρόφωνο δημοσιογράφου εν μέσω ζωντανής μετάδοσης!

Το γύρο του διαδικτύου κάνει το βίντεο που απεικονίζει μια Ρωσίδα δημοσιογράφο την Ναντέζντα Σερέζκινα, η οποία δέχθηκε μια ιδιαίτερη… πρωταπριλιάτικη φάρσα.

Η Σερέζκινα παρουσιάστηκε ζωντανά σε δελτίο ειδήσεων του MIR24 για να κάνει μια ενημέρωση για τον καιρό, όταν ένα σκυλάκι ράτσας γκόλντεν ριτρίβερ, ο Μάρτιν, έτρεξε προς το μέρος της. Το μικρόφωνο της Σερέζκινα φαίνεται ότι έδειχνε πολύ λαχταριστό, γιατί το ζωάκι δεν μπόρεσε να αντισταθεί και πήδηξε ξαφνικά εντός του πλάνου, το άρπαξε από τα χέρια της και έτρεξε μακριά.

Η Σερεζκίνα, φανερά ξαφνιασμένη, δεν το έβαλε κάτω: Η πρώτη της κίνηση ήταν να κυνηγήσει τον Μάρτιν, με το κανάλι να επιλέγει αντί για την ιδιαίτερη καταδίωξη, να κλείσει τη μετάδοση του καιρού και να επιστρέψει σε πλάνα από το στούντιο.

Τελικά, πάντως, η δημοσιογράφος κατάφερε να πάρει πίσω το μικρόφωνό της, αλλά και να συμφιλιωθεί με τον Μάρτιν, με τον οποίο… συμπαρουσίασε το υπόλοιπο ρεπορτάζ. Δεν ξέρουμε αν… πληρώθηκε για την εμφάνισή του, πάντως φάνηκε ευχαριστημένος με λίγα χάδια στο κεφάλι.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σύμφωνα με τον τηλεοπτικό σταθμό, ο ιδιοκτήτης του Μάρτιν τον χαρακτήρισε «πολύ γλυκό και παιχνιδιάρη», ενώ η Σερέζκινα έχει ήδη κανονίσει να επισκεφθεί το άτακτο σκυλάκι μέσα στις ερχόμενες ημέρες. Από την πλευρά μας, θα τη συμβουλεύαμε να αφήσει το μικρόφωνό της στο σπίτι.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.