ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Η Ευρώπη θέλει Κυριάκο και Ούρσουλα» ανέκραξε ο Σχοινάς! - Και «Pfizer»;

Βίντεο: Παπαγάλος ερμηνεύει κλασσικές ροκ επιτυχίες και «ρίχνει» το διαδίκτυο

Στο παραπάνω viral βίντεο, αλλά και σε αυτά παρακάτω, θα παρακολουθήσετε έναν παπαγάλο ο οποίος τραγουδάει γνωστές επιτυχίες της κλασσικής ροκ, με το “Whole Lotta Rosie” των AC / DC να έχει συγκεντρώσει ήδη 2,8 εκατ. views.

Ο Τίκο ένας πανέμορφος παπαγάλος του Αμαζονίου έχει μετατραπεί σε αστέρα του YouTube, συγκεντρώνοντας περισσότερους από 135 χιλ. συνδρομητές στο κανάλι του, όπου ερμηνεύει αριστοτεχνικά δημοφιλή τραγούδια της κλασσικής ροκ.

Μεταξύ των συγκροτημάτων που βρίσκονται στο ρεπερτόριο του Τίκο συγκαταλέγονται μπάντες όπως οι Third Eye Blind, οι Led Zeppelin, οι Talking Heads και οι Scorpions πάντα με την ευγενική συμμετοχή και τη συνοδεία της μελωδικής κιθάρας του Φρανκ Μάγκλιο, του ιδιοκτήτη αυτού του εξαιρετικά ταλαντούχου παπαγάλου.

Η μεγαλύτερη επιτυχία του Τίκο είναι το “Whole Lotta Rosie” των AC / DC, με την εκπληκτική παπαγαλική του ερμηνεία να έχει συγκεντρώσει ήδη 2,8 εκατ. views.

Οι δύο καλλιτέχνες-ο Τίκο ο παπαγάλος και ο κιθαρίστας Φρανκ-έχουν κερδίσει τον θαυμασμό των χρηστών του YouTube που λατρεύουν την κλασική ροκ και δεν σταματούν να αφήνουν σχόλια θαυμασμού κι άπειρης εκτίμησης κάτω από τα βίντεό τους στο δημοφιλές μέσο κοινωνικής δικτύωσης.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι το ταλαντούχο πουλί είναι κάτοικος της Φλόριντας στις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής.

Ζει μαζί με τον Φρανκ και τη Τζίνα Μάγκλιο από τότε που το υιοθέτησαν, πριν από 18 ολόκληρα χρόνια.

Ο “μπαμπάς” του ο Φρανκ είναι ένας επαγγελματίας κιθαρίστας και εργάζεται στο εμπόριο μουσικών οργάνων και εξοπλισμού συναυλιών.

Όπως εκμυστηρεύτηκε στην αμερικανική εφημερίδα New York Post, κατά τη διάρκεια της πανδημίας άρχισε να παίζει πιο συχνά κιθάρα στο σπίτι, κάτι που προκάλεσε το έντονο ενδιαφέρον του Τίκο.

Μια μέρα, ο Φρανκ έπαιζε το τραγούδι “Stairway to Heaven” όταν αποφάσισε να κάτσει δίπλα στον παπαγάλο.

Ξαφνικά, Ο Τίκο άρχισε να τραγουδάει, μιμούμενος τους στίχους και τη μελωδία, ενώ η Τζίνα έσπευσε να βιντεοσκοπήσει την ιδιότυπη συναυλία.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Έκτοτε, το διαφορετικό ντουέτο έχει καθιερώσει καθημερινές συναυλίες που ανεβαίνουν στο κανάλι τους στο YouTube.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.