ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Η Ευρώπη θέλει Κυριάκο και Ούρσουλα» ανέκραξε ο Σχοινάς! - Και «Pfizer»;

Βίντεο: Θα «λιώσετε» – Σκύλος βοηθάει το αφεντικό του στην… μετακόμιση!

Μπορεί οι σκύλοι να μην έχουν επιδέξια χέρια όπως εμείς ωστόσο έχουν μια καρδιά από χρυσάφι.

Κι έτσι θα κάνουν τα πάντα για να βάλουν τα δυνατά τους να τα καταφέρουν.

Η τέλεια προσωπικότητά τους και ο ιδανικός χαρακτήρας τους εγγυάται πως θα γίνονται κάθε φορά θυσία για μας.

Όπως ακριβώς και αυτός ο τέλειος σκυλάκος ράτσας γκόλντεν ριτρίβερ που βοηθάει το αφεντικό του με το κουβάλημα ενός στρώματος.

Έτσι, όπως θα έκανε κι ένας πραγματικός φίλος!

Ο σκυλάκος μοιάζει τόσο πρόθυμος να βοηθήσει και κουβαλάει σαν άνθρωπος το στρώμα, λες και ήταν άνθρωπος.

Τώρα, η δουλειά έχει γίνει σωστό παιχνιδάκι και ο σκύλος μας μπορεί να ριλαξάρει κοντά στην τηλεόραση και να παρακολουθήσει τα αγαπημένα του τηλεοπτικά σόου, παρέα με τον “μπαμπά” του.

Όπως ήταν αναμενόμενο, το εντυπωσιακό βίντεο ανέβηκε στα social media και έγινε αμέσως viral.

Εντυπωσιασμένοι οι απανταχού χρήστες των κοινωνικών δικτύων εκδήλωσαν τον θαυμασμό τους για τον προκομένο σκυλάκο, δηλώνοντας πως θα ήθελαν κι αυτοί ένα τέτοιο σκυλί να τους βοηθάει με τις δουλειές στο σπίτι.

“Αυτό το στρώμα προορίζεται για μεγάλες ξάπλες!” σχολίασε κάποιος που είδε το τέλειο βίντεο με τον νοικοκύρη σκυλάκο.

“Κι εγώ θέλω τέτοιον σκύλο για το σπίτι!” ανέφερε κάποιος άλλος.

“Είναι πανέξυπνος και τόσο χαριτωμένος!” έσπευσε να συμπληρώσει ένας άλλος εντυπωσιασμένος σχολιαστής.

“Τι καλό και νοικοκυρεμένο σκυλάκι” σημείωσε κάποιος άλλος για τον απίθανο σκύλο που κουβαλάει το κρεβάτι του παρέα με το αφεντικό του.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

“Είναι τόσο αξιολάτρευτος. Τον θέλω!” έγραψε κάποιος άλλος ξετρελαμένος με αυτό το υπέροχο σκυλάκι ράτσας γκόλντεν ριτρίβερ, που φημίζονται για την εξυπνάδα, την καλοσύνη και την παιχνιδιάρικη διάθεσή τους.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.