ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Κραυγή αγωνίας από Ελληνίδα τραγουδίστρια που εγκλωβίστηκε στο Ισραήλ: «Ας στείλει τώρα τα αεροπλάνα ο πρωθυπουργός»

«Θα μείνουμε εδώ και θα βιώσουμε τον πόλεμο;»

Κραυγή αγωνίας από Ελληνίδα τραγουδίστρια που εγκλωβίστηκε στο Ισραήλ: «Ας στείλει τώρα τα αεροπλάνα ο πρωθυπουργός»

Η Ελληνίδα τραγουδίστρια Νατάσα Μεντή, η οποία έχει εγκλωβιστεί στο Ισραήλ, με μήνυμά της στα social media κάλεσε σε βοήθεια, και όπως χαρακτηριστικά ανέφερε «ας στείλει τώρα τα αεροπλάνα ο πρωθυπουργός».

«Ο σκοπός του βίντεο είναι για να πω ότι είμαστε στο Ισραήλ πολλοί Έλληνες και θέλουμε να γυρίσουμε πίσω, δεν βρίσκουμε εύκολα εισιτήριο. Εγώ βρήκα ένα για την Πέμπτη απλά δεν ξέρουμε αν όντως θα πραγματοποιηθούν πτήσεις.

Άργησα να βγάλω γιατί δεν έβρισκα τις προηγούμενες μέρες γιατί κάνουν μια πτήση την ημέρα. Το πλήρωσα πολύ ακριβά. Είναι πολύ δύσκολα τα πράγματα εδώ», τόνισε η Νατάσα Μεντή.

Οι μάχες, στο μεταξύ, μαίνονται και οι νεκροί μετριούνται σε χιλιάδες, την στιγμή που η Χαμάς απειλεί πως θα αρχίσει να εκτελεί ομήρους.

«Ας στείλει τώρα τα αεροπλάνα ο πρωθυπουργός όπως έχει πει, δεν ξέρουμε αν θα μπορεί πιο μετά να τα στείλει. Δεν ξέρω με τι λογική το έχει σκεφτεί όλο αυτό; Δεν υπάρχουν κενά στις πτήσεις. Αν ακυρωθούν; Τι θα κάνουμε;

Θα μείνουμε εδώ και θα βιώσουμε αυτόν τον πόλεμο; Είμαστε πολλοί εδώ, κάντε το τώρα που μπορείτε. Εύχομαι να επιστρέψω πολύ γρήγορα στην πατρίδα μας. Ανεβάστε αυτό το βίντεο γιατί θα μας βοηθήσετε πάρα πολύ», αναφέρει η τραγουδίστρια στο βίντεο που «ανέβασε» στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.