ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Halloween: Η Μ.Fox «ντύθηκε» Pamela Anderson και ο Machine Gun σνίφαρε «κοκαΐνη» από το στήθος της (φωτο)

Το ζευγάρι παραβρέθηκε στο πάρτι Casamigos

Halloween: Η Μ.Fox «ντύθηκε» Pamela Anderson και ο Machine Gun σνίφαρε «κοκαΐνη» από το στήθος της (φωτο)

Στο πλαίσιο της αποκριάτικης μεταμφίεσης για το Halloween, η αρραβωνιαστικιά του Μέγκαν Φοξ ντύθηκε Πάμελα Άντερσον, υποδυόμενη την τότε σύντροφο του ηθοποιού.

Θέλοντας όμως να μπει στο πετσί του ρόλου του, ο Machine Gun Kelly, προχώρησε ένα βήμα παραπέρα και «σνίφαρε» κοκαΐνη από το στήθος της.

Το ζευγάρι παραβρέθηκε στο πάρτι Casamigos την Παρασκευή (28/10) το βράδυ, με τον ράπερ να αναρτά ένα βίντεο στο λογαριασμό του στο Instagram, από την επίμαχη σκηνή, όπου σνιφάρει «κοκαϊνη» – πιθανότατα ψεύτικη, αν και δεν είναι σαφές, όπως σημειώνει το Page Six – από το στήθος της Μέγκαν Φοξ. «Ευτυχισμένο Halloween, παρθένες» έγραψε ως λεζάντα προκαλώντας ποικίλα σχόλια με το βίντεο.

Φυσικά, οι ακόλουθοί του τρόμαξαν από το γεγονός ότι ο τραγουδιστής εξυμνούσε τα ναρκωτικά ακόμη και με αυτό τον τρόπο, δεδομένου ότι η βάση των θαυμαστών του αποτελείται από πολλούς έφηβους.

«Εντάξει, αλλά αυτό; Διάολε, μπορεί η μουσική σου να είναι καλή αλλά τα ναρκωτικά όχι και τόσο» έγραψε ένας θαυμαστής. «Δεν μπορώ να συνεχίσω να σε υπερασπίζομαι, Τι στο διάολο ήταν αυτό;» σχολίασε ένας άλλος. «Δεν είναι ωραίο το σνιφάρισμα τη στιγμή που είσαι είδωλο για τους εφήβους» ανέφερε ένας τρίτος με έναν ακόμη να προσθέτει: «Το ότι νομίζει πως είναι ok να δημοσιεύει ένα βίντεο σνιφάροντας, ξεπερνάει κάθε γαμ@@@ όριο, τη στιγμή που έχουμε τόσους καλλιτέχνες που έχουν πεθάνει από υπερβολική δόση τα τελευταία χρόνια».


«Δεν είναι ωραίο να το προωθείς στους θαυμαστές σου και είναι ακόμα χειρότερο για τα παιδιά που έχουν και οι δύο. Βαθύτατα απογοητευμένος, πραγματικά δεν είμαι πια θαυμαστής σας σε αυτό το σημείο» τόνισε ένας ακόμη.

Άλλοι ακόλουθοι επέκριναν την ηθοποιό Μέγκαν Φοξ, επειδή είναι μητέρα και συμμετέχει σε δημόσιες αναρτήσεις που αφορούν «ναρκωτικά».

«Είσαι μάνα εσύ; Πόσο περήφανα θα είναι τα παιδιά σου μετά από χρόνια όταν το δουν αυτό» σχολίασε ένα άτομο. «Γνωρίζοντας ότι έχει παιδιά που θα μεγαλώσουν και θα το δουν αυτό, είναι τόσο λυπηρό» πρόσθεσε ένας άλλος.

Οι αντιδράσεις πάντως δεν φάνηκαν να πτοούν το ζευγάρι που αρραβωνιάστηκε τον Ιανουάριο, να συνεχίσουν το αμφιλεγόμενο Halloween τους, καθώς φρόντισαν να ρίξουν κι άλλο λάδι στη φωτιά, με τον Macahine Gun Kelly να ντύνεται ιερέας και την Μέγκαν Φοξ σαν μια άκρως σέξι προσκυνήτρια δεμένη μάλιστα με λουρί στο λαιμό.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.