ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Ο Γ.Αυτιάς συγκρίνει υποθετικό μισθό του Κ.Μητσοτάκη ως το 2027 με τα 880 ευρώ του ΣΥΡΙΖΑ (βίντεο)

Ο Γιώργος Αυτιάς συνεχίζει να λειτουργεί ως βασικός «μοχλός» στην ελεγχόμενη προπαγάνδα του Μητσοτάκη

Ο Γ.Αυτιάς συγκρίνει υποθετικό μισθό του Κ.Μητσοτάκη ως το 2027 με τα 880 ευρώ του ΣΥΡΙΖΑ (βίντεο)

Σε βίντεο που κυκλοφορεί στο Twitter βλέπουμε τον Γιώργο Αυτιά να λειτουργεί ως βασικό «όπλο» στην ελεγχόμενη προπαγάνδα του Μητσοτάκη στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ.

Ο Τσίπρας δήλωσε πως όταν βρεθεί στην κυβέρνηση, ο βασικός μισθός θα αυξηθεί αμέσως στα 880 ευρώ.

Ο Μητσοτάκης που κυβερνά και θα μπορούσε να έχει πάει τον μισθό υψηλότερα, δεν το έκανε, αλλά τις τελευταίες μέρες των εκλογών πέταξε ένα “πυροτέχνημα” ότι το 2027 ο μέσος μισθός θα είναι μικτά 1.500 ευρώ.

Στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ, ο Γιώργος Αυτιάς, έχοντας τη βοήθεια του “έγκριτου” Μητρόπουλου, συγκρίνει το σημερινό, υπαρκτό και βάσιμο των 880 ευρώ με τον αέρα κοπανιστό των 1.500 ευρώ, που μπορεί και να είναι 2.500 με 500…

Δείτε το βίντεο:

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

https://twitter.com/Lina1985LP/status/1652567831915945986

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.