ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Ο Κ.Καραμανλής «εγκαινίασε» έπιπλο βιβλιοθήκης χωρίς βιβλία σε γυμνάσιο – Το περίμεναν από τον Σεπτέμβριο

Χαμός στο Twitter

Ο Κ.Καραμανλής «εγκαινίασε» έπιπλο βιβλιοθήκης χωρίς βιβλία σε γυμνάσιο – Το περίμεναν από τον Σεπτέμβριο

Επικό τρολάρισμα στο Twitter προκάλεσε η ανάρτηση -thread του υπουργού Μεταφορών και Υποδομών από τα «εγκαίνια» επίπλου βιβλιοθήκης χωρίς βιβλία στο 1ο Γυμνάσιο Σερρών.

Ο Κώστας Καραμανλής πανηγυρίζει ενώ διηγείται στην πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης ότι το… μεγάλο έργο υποδομής της κατασκευής και παράδοσης ενός επίπλου βιβλιοθήκης, χρειάστηκε 9 μήνες για να παραδοθεί.

«Όταν τον Σεπτέμβριο, στον αγιασμό για την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς, επισκέφτηκα το ιστορικό 1ο Γυμνάσιο Σερρών, ρώτησα την διευθύντριά του, κα Ζέττα, αν υπάρχει κάτι που το σχολείο χρειάζεται. Εκείνη μου απάντησε αυθόρμητα “το σχολείο έχει ανάγκη από μια βιβλιοθήκη. Είναι το μοναδικό Γυμνάσιο στις Σέρρες που δεν διαθέτει…. Επιστρέφοντας λοιπόν στην Αθήνα, ζήτησα αμέσως από την ΚΤΥΠ να κινηθούν οι απαραίτητες διαδικασίες, ώστε να ξεκινήσει η κατασκευή αυτής της βιβλιοθήκης το συντομότερο δυνατό.

Σήμερα, οι υποδομές της βιβλιοθήκης του 1ου Γυμνασίου Σερρών, είναι πλέον έτοιμες να υποδεχθούν στα ράφια τους τα βιβλία και στους χώρους τους, τους μαθητές. Γιατί τα βιβλία, ιδιαίτερα για τους νέους, αποτελούν το όχημα για ένα μοναδικό ταξίδι στον κόσμο της γνώσης».

Εν ολίγοις ο υπουργός Μεταφορών και Υποδομών, παραδέχεται ότι για να κατασκευαστεί και να παραδοθεί το έπιπλο βιβλιοθήκης από υπηρεσία που είναι στην εποπτεία του χρειάστηκαν 9 μήνες. Οι χρήστες του Twitter δεν χαρίστηκαν στον Κώστα Καραμανλή και έσπευσαν να σχολιάσουν με δηκτικό τρόπο την ανάρτησή του.

https://twitter.com/call_memoonman/status/1524493050151677952?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1524493050151677952%7Ctwgr%5E%7Ctwcon%5Es1_&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.avgi.gr%2Fsocial%2F414838_egkainiase-se-gymnasio-epiplo-bibliothikis-horis-biblia-9-mines-pire-i-kataskeyi-toy

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.